قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / در قالب سمینار برگزار شد؛ آشنایی با فناوری‌های نانو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر

سمینار آشنایی با فناوری‌های نانو به همّت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر و با حضور جمعی از علاقه‌مندان و دانشجویان برگزار شد.

در سمینار یک‌روزه آشنایی با فناوری‌های نانو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، روش‌های نوین ساخت و تولید نانو کامپوزیت به کمک پرینتر سه‌بعدی و مباحث نانو سیالات توسط تعدادی از استادان این رشته ارائه شد.

بخشی از نمونه‌های نانوکامپوزیت‌های تولیدی توسط اعضای کارگروه نانو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در این کارگاه علمی معرفی شد.

شرکت‌کنندگان در این سمینار با روش‌های حمایت ستاد نانو کشور و نحوه شرکت در مسابقات ملی نانو نیز آشنایی پیدا کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر؛ مسیر دسترسی دانشجویان به دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر ۵ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: با افتتاح کنارگذر ورودی این واحد دانشگاهی مسیر …