خانه / اطلاعیه های مهم / برگزاری اولین استارتاپ ویکند مهندسی مکانیک

برگزاری اولین استارتاپ ویکند مهندسی مکانیک

استارتاپ ویکند چیست؟

استارتاپ ویکند (Startup weekend) یک رویداد ایده محور دانشجویی است که در آن به دانشجویان امکان داده می ­شود تا در محیطی دوستانه به بیان ایده های نوآورانه ی خود بپردازند تا علاوه بر کسب مهارت های ایده پردازی و ارائه ایده ، ایده ی خود را به بوته ی نقد برای بهبود ایده و در نهایت راه اندازی کسب و کار نوپای موفق قرار دهند.

برگزاری استارتاپ ویکند به چه صورت است؟

√ مرحله اول ثبت نام اولیه ای از دانشجویان به عمل می آید و موضوع ایده ی خود را مطرح میکنند.

√ پس از داوری اولیه و ابتدایی در رابطه با موضوع های ارسالی انجام میشود و موضوع های برتر انتخاب میشوند.

√  به دانشجو های دارای ایده ی برتر اطلاع رسانی میشود.

√ ایده پردازان برتر در روز برگزاری استارتاپ ویکند ، ۳ دقیقه زمان دارند راجع به ایده ی خود صحبت کنند.

√  حتما قرار نیست موضوع مورد بحثتان را به طور کامل و با جزئیات به شنوندگان توضیح دهید بلکه فقط جرقه ی اولیه ی شور و علاقه دیگران به آن موضوع را روشن کرده و گام اول را محکم بردارید.

√  توجه کنید که رعایت اصول اولیه سخنرانی از ضروریات یک ارائه خوب است و قبل از برگزاری رویداد حتما و حتما تمرین کنید.

√  بعد از بررسی داور ها و مورد نقد و سوال قرار دادن ایده ، شما ۳ دقیقه زمان دارید به سوالات داوران پاسخ دهید و شنوندگان را قانع کرده و از ایده ی خود دفاع کنید.

√ پس از آن داوران ایده های برتر را انتخاب کرده و به ایده پردازان برتر تسهیلاتی مانند تسهیلات زیر اعطا میشود.

– تسهیل در روند تجاری سازی

– استقرار در مرکز رشد دانشگاه

– جذب سرمایه

-امکان استفاده از مشاوران و دوره های آموزشی مرکز رشد

ایده ی خوب ، چه ایده ای است؟

ایده ای که دارای بیشترین نوآوری ، جذابیت ، هیجان ، قابل عملی بودن و محصول تلاش و حرفه خود صاحب ایده باشد انتخاب میشود. همچنین موضوعاتی که قبلا ارائه شده اند اولویت کمتری برای تایید نهایی دارند مگر آنکه وجه قابل تمایز قابل توجهی داشته باشند.

من که ایده ای ندارم آیا مجاز به ثبت نام و شرکت در رویداد هستم؟

بله، چون با شرکت در چنین رویدادی علاوه بر قرار گرفتن در محیط علمی ممکن است ایده ای بهتر  یا جدید تر به ذهنتان خطور کند و شاید شما هم ایده پرداز شدید. برای همین در سامانه ی ثبت نام علاوه بر ایده پرداز میتوانید به عنوان تماشاچی ثبت نام کنید.

شرکت برای عموم دانشجویان اعم از رشته مهندسی مکانیک و سایر رشته ها آزاد است.

حال انجمن علمی مهندسی پزشکی و مرکز رشد دانشگاه ازاد اسلامی واحد خمینی شهر بستری فراهم کرده تا دانشجویان به بیان ایده های خود بپردازند و ایده های خام خود را به بلوغ و مرحله تجاری سازی برسانند.

انجام تمام مراحل ثبت نام رایگان است

آدرس سایت جهت ثبت نام :  roshd.iaukhsh.ac.ir