قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / حضور عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی بین داوران برجسته الزویر

حضور عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی بین داوران برجسته الزویر

عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با ۱۳۰ داوری بین داوران برجسته مجلات پایگاه علمی الزویر قرار گرفت.

با اعلام پایگاه الزویر، داود طغرایی بین داوران برجسته مجلات این پایگاه قرار گرفت و با ۱۳۰ بار داوری در مجلات معتبر این پایگاه در سال ۲۰۱۸ عنوان داور برجسته را  بین ۱۲ مجله Q1 این پایگاه به دست آورد.

مجلاتی مانند Applied thermal Engineering، Energy، Energy Conversion and Management، International journal of heat and mass Transfer، solar energy، Molecular liquid  و…..  ازجمله مجلاتی هستند که وی در سال ۲۰۱۸ در آنها به‌عنوان داور برجسته انتخاب شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر سال ۲۰۱۸ حدود ۱۵۰ داوری در سایر پایگاه‌ها از قبیل Springer و Wily انجام داده که نشان‌دهنده اعتماد بالای مجلات به این محقق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر است.

طغرایی با بیش از ۱۷۰ مقاله ISI-WOS ،  کتاب (تألیف و ترجمه) ۴۵ جلد و بیش از ۳۰۰ مقاله در کنفرانس‌های معتبر علمی، دو بار به‌عنوان پژوهشگر برتر استان اصفهان انتخاب شده است و سال ۲۰۱۸ نیز در زمره یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت.

داود طغرایی بالاترین شاخص h بین اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد  اسلامی

شاخص h عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر نیز در سامانه گوگل اسکولار به ۴۷ و در پایگاه اسکاپوس به ۴۶ رسید. شاخص h عددی است که می‌کوشد بهره‌وری و تأثیرگذاری علمی دانشمندان را به‌صورت کمی نمایش دهد، این شاخص با در نظر گرفتن تعداد مقالات پراستناد افراد و تعداد دفعات استناد آنها توسط دیگران محاسبه می‌شود.

بنا بر گزارش پایگاه‌های اسکولار و اسکاپوس، طغرایی بالاترین شاخص h بین همه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی را دارد و شاخص h وی بین برترین استادان کل دانشگاه‌های کشور قرار گرفته است.

تعداد استنادات مقالات وی در سال ۲۰۱۸ برابر با ۲ هزار و ۴۶ استناد در طول یک سال است که این رقم بین استادان کل کشور رقم قابل‌توجهی به شمار می‌رود.

تعداد کل استنادات داود طغرایی حدود ۵ هزار استناد به‌شمار می‌رود که وی را در زمره یکی از برترین محققان کشور و دنیا قرار می‌دهد. عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر سال ۲۰۱۸ نیز به‌عنوان یک درصد دانشمندان برتر کل دنیا براساس گزارش پایگاه اسکاپوس و WOS قرار گرفت.

طغرایی در سال ۲۰۱۸ تعداد ۴۰ مقاله ISI-WOS را به چاپ رسانده و تعداد مقالات خود را به ۱۷۰ عدد افزایش داده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر؛ مسیر دسترسی دانشجویان به دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر ۵ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: با افتتاح کنارگذر ورودی این واحد دانشگاهی مسیر …