خانه / اطلاعیه های مهم / برگزاری کارگاه آموزشی دینامیک مولکولی برای رشته های مهندسی

برگزاری کارگاه آموزشی دینامیک مولکولی برای رشته های مهندسی

کارگاه آموزشی دینامیک مولکولی برای رشته های مهندسی – نرم افزار لمپس با تدریس آقای ثابتوند در روز پنج شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۹۸ با همکاری باشگاه  پژوهشگران جوان واحد خمینی شهر در محل دانشگاه آزاد خمینی شهر برگزار می شود. علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند حداکثر تا تاریخ ۱۱ اردیبشهت ماه ۹۸ از طریق سایت باشگاه ،منوی ثبت نام کارگاههای باشگاه اقدام به ثبت نام نمایند.

هزینه ثبت نام کارگاه برای دانشجویان (غیر عضو باشگاه) مبلغ ۸۰۰.۰۰۰ ریال می باشد که لازم است پس از ثبت نام به حساب ۰۱۰۶۰۵۵۵۳۱۰۰۹ به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر پرداخت گردد.

اعضای باشگاه پژوهشگران جوان واحد خمینی شهر جهت ثبت نام صرفا لازم است درخواست خود را تا تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه از طریق ایمیل به آدرس bpj@iaukhsh.ac.ir ارسال فرمایند.

بخشنامه معافیت شهریه نیمسالهای وقفه ، جهت بازگشت به تحصیل