قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / رئیس دانشگاه آزاد خمینی‌شهر: هدف از راه‌اندازی هسته‌های فناور در دانشگاه‌ ایجاد محیطی پویاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ هدف از گسترش هسته‌های فناوری در این واحد دانشگاهی ایجاد محیطی پویا و مولد علم است.

پیمان داوری ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با برشمردن ظرفیت‌های موجود این دانشگاه و تأکید بر تسهیل و ایجاد امکانات درباره فعالیت‌های دانش‌بنیان و شکوفایی استعدادهای دانشجویان و استادان، مراکز رشد را متولی این حرکت دانست.

وی راه‌اندازی و گسترش هسته‌های فناور را از جمله راهبرهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر اعلام کرد و گفت: هدف از راه‌اندازی و گسترش هسته‌های فناوری، ایجاد محیطی پویا و مولد علم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با تأکید بر نقش مهم شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در ایجاد فضای کسب‌وکار و تجاری‌سازی محصولات پایداری این موفقیت را ناشی از همکاری‌های مناسب این نهاد با دانشگاه عنوان کرد و افزود: توانمندسازی دانشگاه‌ها نیز ناشی از توسعه این‌گونه همکاری‌هاست.

داوری با بیان جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر به‌عنوان دانشگاه مبتکران و مخترعان و دستاوردهای به دست آمده از آن اظهار کرد: تأسیس مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات سنگ‌های ساختمانی گام مهمی در توسعه این صنعت بود.

مدیر مرکز رشد شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان نیز در این جلسه با ابراز خرسندی از تأسیس مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات سنگ‌های ساختمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، آمادگی این شهرک را برای همکاری مشترک به‌منظور گسترش فعالیت‌های دانش‌بنیان، اعلام کرد.

حسین حدیدی، شهرک علمی و تحقیقاتی را شریک در ریسک هسته‌های فناور دانست و توسعه آن را به یمن توجه به توسعه کارآفرینی و کارهای نوآورانه عنوان کرد.

وی افزود: ایجاد ارتباطات، شبکه تبادل اطلاعات، خدمات در شهرک علمی و تحقیقاتی که بر اساس اعتماد متقابل پایه‌گذاری شده، از عوامل موفقیت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر؛ مسیر دسترسی دانشجویان به دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر ۵ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: با افتتاح کنارگذر ورودی این واحد دانشگاهی مسیر …