خانه / اطلاعیه های مهم / برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار SPSS توسط باشگاه

برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار SPSS توسط باشگاه

کارگاه آموزشی نرم افزار SPSS با تدریس خانم دکتر شریف دوست  در روز جمعه۱۳ اردیبهشت ماه ۹۸ با همکاری باشگاه  پژوهشگران جوان واحد خمینی شهر در محل دانشگاه آزاد خمینی شهر برگزار می شود. علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند حداکثر تا تاریخ ۱۱ اردیبشهت ماه ۹۸ از طریق منوی ثبت نام کارگاههای باشگاه اقدام به ثبت نام نمایند. برای ثبت نام لازم است ابتدا مشخصات خود را ثبت نموده و سپس دوره SPSS را انتخاب نموده و پس از طی مراحل، نهایتا ثبت نام را نهایی نموده و کد پیگیری دریافت نمایند.

هزینه ثبت نام کارگاه برای دانشجویان (غیر عضو باشگاه) مبلغ ۵۰۰.۰۰۰ ریال می باشد که لازم است پس از ثبت نام به حساب …….. به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر پرداخت گردد.

اعضای باشگاه پژوهشگران جوان واحد خمینی شهر جهت ثبت نام صرفا لازم است درخواست خود را تا تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه از طریق ایمیل به آدرس bpj@iaukhsh.ac.ir ارسال فرمایند.

بخشنامه معافیت شهریه نیمسالهای وقفه ، جهت بازگشت به تحصیل