قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / نکویی‌مهر عنوان کرد: تشریح جزئیات نمایشگاه جرائم سایبری در دانشگاه آزاد خمینی‌شهر

سرپرست نمایشگاه جرائم سایبری، جزئیات این نمایشگاه را در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر تشریح کرد.

صبح امروز با همکاری پلیس فتا و به همت دانشجویان انجمن علمی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، نمایشگاهی با موضوع جرایم سایبری در این واحد دانشگاهی برپا شد.

سرپرست نمایشگاه جرائم سایبری با بیان اینکه در این نمایشگاه مهارت‌های لازم برای چگونگی مواجهه با هکرها، فیشینگ‌ها و نظائر آن ارائه شد، گفت: با وجود تبادل عظیم اطلاعات از طریق اینترنت، شناخت فضاهای مطمئن و شگردهای مجرمان می‌تواند از وقوع بسیاری از جرایم سایبری پیشگیری کند.

نفیسه نکویی‌مهر اضافه کرد: نا آشنایی آسیب‌دیدگان، والدین یا حامیان آنان از تهدیدهای پیش‌رو، بر آسیب‌پذیری آنان می‌افزاید و آن را در کانون خطر قرار می‌دهد.

این نمایشگاه در تاریخ ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت در دانشکده مکانیک دانشگاه آزاداسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار و با استقبال شایان توجه دانشجویان مواجه شد.

در این نمایشگاه همچنین بازدیدکنندگان با شگردهای مجریان در خرید و فروش مواد مخدر در فضای مجازی، رواج خود‌کشی در شبکه‌های اجتماعی، جعل هویت رایانه‌ای، هتک حیثیت، افشای اسرار خصوصی، کلاهبرداری، هک و فیشینگ در فضای مجازی آشنا شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر؛ مسیر دسترسی دانشجویان به دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر ۵ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: با افتتاح کنارگذر ورودی این واحد دانشگاهی مسیر …