خانه / اخبار دانشگاه / رئیس دانشگاه آزاد خمینی‌شهر: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به صنایع خودروسازی ضروری است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر بر ضرورت آمادگی دانشگاه آزاد برای ورود جدی به صنایع خودروسازی تأکید کرد.

پیمان داوری صبح امروز در نشست با نمایندگان شرکت ایپکو اظهار کرد: امروز صنعت خودرو در راستای توسعه اقتصادی بیش از پیش مورد توجه بوده و سهم بزرگی از تولیدات را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان نقاط قوت و ظرفیت‌های دانشگاه در راستای حمایت از دانش فنی این صنعت بر ضرورت آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای ورود جدی به صنایع خودروسازی تأکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، جایگاه تحقیق و توسعه را برای ارتقای صنایع کشور حیاتی دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند این جایگاه را با برنامه‌ریزی صحیح و امکانات کم‌نظیر خود به دست آورد.

داوری، تربیت نیروهای مورد نیاز صنعت خودرو را ازجمله توانمندی‌های این دانشگاه بیان کرد و افزود: برگزاری چنین نشست‌ها و بازدیدها موجب ایجاد روابط نزدیک و شناخت از توانایی‌ها و پیوند پایدار بین صنعت و دانشگاه خواهد شد.

با انعقاد تفاهم‌نامه مشترک شرکت تحقیق طراحی و تولید موتور ایران‌خودرو (ایپکو) با دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، نمایندگان این شرکت با بازدید از توانمندی‌های فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در جلسه با رئیس این واحد دانشگاهی، راهکارهای همکاری متقابل را بررسی کردند.

موسوی در گفتگو با آنا: خدمات دانشگاه آزاد اسلامی تا عمق شهرهای کشور گسترش یافته است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: خدمات آموزشی به برکت وجود …