خانه / اخبار دانشگاه / با انعقاد تفاهم نامه رخ می‌دهد؛ بررسی همکاری دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر با یک شرکت دانش‌بنیان

زمینه همکاری‌های دوجانبه در جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با مسئولان شرکت دانش‌بنیان بهیار صنعت سپاهان مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در این جلسه به هدف‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی بر حل مسائل صنعت کشور اشاره کرد و گفت: سیاست‌گذاری هوشمندانه دانشگاه آزاد اسلامی بر ایجاد فضایی مناسب برای تسهیل فرآیند رشد و پایداری شرکت‌های دانش‌بنیان، فرصت کم‌نظیری برای رشد و بالندگی و رونق تولید در صنعت کشور ایجاد کرده است.

پیمان داوری سرمایه فکری و فیزیکی دانشگاه آزاد اسلامی را مزیت رقابتی برای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: همکاری متقابل این واحد دانشگاهی با توجه به توانمندی‌های فنی و صنعتی و ظرفیت‌های موجود آن با شرکت‌ دانش‌بنیان بهیار صنعت سپاهان موجب ایجاد توان‌افزایی در یک محیط رقابتی صنعتی خواهد شد.

در پایان این جلسه مقرر شد زمینه‌های همکاری دوجانبه با انعقاد تفاهم‌نامه و اجرای مشترک پروژه‌های تحقیقاتی پیگیری شود.

موسوی در گفتگو با آنا: خدمات دانشگاه آزاد اسلامی تا عمق شهرهای کشور گسترش یافته است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: خدمات آموزشی به برکت وجود …