قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / رئیس دانشگاه آزاد خمینی‌شهر: پویایی و نشاط لازمه محیط‌های آموزشی است

رئیس دانشگاه آزاد خمینی‌شهر: پویایی و نشاط لازمه محیط‌های آموزشی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر به لزوم پویایی و نشاط در محیط‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: فضای مدرسه و دانشگاه باید پویایی را به دانش‌آموزان منتقل کند.

به‌مناسبت گرامیداشت هفته معلم و تجلیل از مقام استاد، ظهر امروز گردهمایی استادان و معلمان دانشکده‌ها و مجتمع آموزشی سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد.

در این گردهمایی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر به لزوم پویایی و نشاط در محیط‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: فضای مدرسه و دانشگاه باید پویایی، سرزندگی و شاد زندگی‌کردن را به دانش‌آموزان و دانشجویان منتقل کند و در این راستا لازم است فن شادزیستن را به فرزندان‌مان آموزش بدهیم.

پیمان داوری افزود: وظیفه ما این است که بهترین خدمات آموزشی را در اختیار دانش‌آموزان و دانشجویان قرار دهیم و برای آنان در دوران تحصیل در مدرسه و دانشگاه خاطرات خوب بیافرینیم.

وی خاطرنشان کرد: همه ارکان تربیتی از خانواده تا جامعه و رسانه‌ها و فضاهای آموزشی باید درک صحیحی از دوران کودکی و نوجوانی و همچنین جوانی داشته باشند و با یکدیگر تعامل و هم‌افزایی کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر همچنین بر حمایت همه‌جانبه از مجموعه سما تأکید کرد و گفت: دانشگاه و سما هم‌راستا با هم با تمام قوت در کنار همدیگر خواهند بود.

معاون تحقیقات و نوآوری دانشگاه آزاد: دستاوردهای تحقیقاتی دانشگاه‌ باید به سمت بازار مصرف هدایت شوند

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دستاوردهای تحقیقاتی انجام‌ شده در دانشگاه …