خانه / اطلاعیه های مهم / فراخوان فستیوال نوآوری‌های صنعت سنگ با همکاری مرکز بین المللی تحقیقات و مطالعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

رویداد فستیوال سنگ با متولی‌گری مرکز فن‌ بازار ملی ایران، حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و میزبانی شرکت شهرک‌‌های صنعتی استان اصفهان (معاونت صنایع کوچک) در اصفهان برگزار خواهد شد. هدف از این رویداد ایجاد پل ارتباطی میان طراحان و ایده‌پردازان (عرضه‌کنندگان فناوری و محصول) با سرمایه‌گذاران (تقاضا کنندگان فناوری و محصول) می‌باشد.
طرح‌های حائز شرایط، پس از طی فرآیند ارزیابی و انتخاب در روز برگزاری فستیوال به مخاطبان، صنعتگران و سرمایه‌گذاران معرفی شده و زمینه تعامل بین طرفین با برگزاری جلسات رودررو (B2B)  فراهم می‌شود.

طراحان و نوآوران حقیقی و حقوقی که تمایل به حضور در این فستیوال را دارند، می‌توانند فرم ارائه طرح که ضمیمه شده است را تکمیل و تا تاریخ ۱۰ خردادماه ۱۳۹۸ به آدرس پست الکترونیک isfahan@techmart.ir  ارسال نمایند.

متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فستیوال به آدرس سایت www.sdiric.ir/stonefestival  مراجعه نموده و یا با شماره‌های  ۰۳۱۳۳۹۳۱۳۹۵  و ۰۳۱۳۲۶۸۸۸۰۶  تماس حاصل نمایند.

دریافت فرم ارائه طرح

بخشنامه معافیت شهریه نیمسالهای وقفه ، جهت بازگشت به تحصیل