قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / بررسی و نقد روان شناختی فیلم سینمایی « ابد ویک روز» در واحد خمینی شهر

بررسی و نقد روان شناختی فیلم سینمایی « ابد ویک روز» در واحد خمینی شهر

به همّت انجمن علمی روان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر جلسه بررسی و نقد روان شناختی فیلم سینمایی « ابد ویک روز» برگزار شد.

در این جلسه و در حین نمایش فیلم سینمایی « ابد ویک روز» دکتر کاظم قجاوند عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر و کارشناس حوزه مددکاری اجتماعی به تحلیل و تبیین موضوعات روان شناختی همچون خشونت، فقر، ازدواج اجباری و فقدان سرپرست خانواده مطرح شده در فیلم پرداخت.

وی در این خصوص گفت: رویکرد روانکاوانه در تحلیل فیلم موجب ایجاد یک فرآیند جذّاب در شناخت اختلالات روانی و کمک به یادگیری شیوه شناختی رفتاری می شود.

دانشجویان در جلسه بررسی و نقد این فیلم با ابعادروان شناسی آن، در حوزه آسیب های اجتماعی آشنا شدند.

برگزاری نشست شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان اصفهان در واحد خمینی شهر

در پانزدهمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان اصفهان که به میزبانی دانشگاه …