قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / برگزاری کارگاه آشنایی با موت کورت ( دادگاه مجازی ) در واحد خمینی شهر

برگزاری کارگاه آشنایی با موت کورت ( دادگاه مجازی ) در واحد خمینی شهر

با تلاش انجمن علمی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر و با هدف مهارت آموزی دانشجویان رشته حقوق، کارگاه آشنایی با موت کورت ( دادگاه مجازی ) برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه که با حضور علاقه مندان بویژه دانشجویان رشته حقوق همراه بود، شرکت کنندگان با موت کورت و پیشینه آن آشنا شدند.

روش های درک جزئیات پرونده های حقوقی، مهارت در ارائه مطالب و آشنایی با قواعد و قوانین لازم در نقش های مختلفی همچون خواهان، خوانده، دادستان یا متهم و نحوه ارائه دفاعیات به شیوه علمی در موت کورت از جمله مطالب مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.

در پایان این کارگاه آموزشی از تیم دانشجویی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر که اخیراً در مسابقات موت کورت چتر دانش به موفقیت دست یافته بودند، تقدیر شد.

اجرای طرح پویش ( تحصیل و استخدام ) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر اعلام کرد: برای نخستین بار و در قالب …