قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / در مراسمی؛ ۶۱ نفر از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر تجلیل شدند

در مراسمی؛ ۶۱ نفر از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر تجلیل شدند

۶۱ نفر از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در مراسمی با حضور مسئولان تجلیل شدند.

ظهر امروز به مناسبت گرامیداشت ایام میلاد حضرت امام حسن مجتبی(ع) و سالروز آزادسازی خرمشهر، محفل انس با قرآن کریم و تجلیل از برگزیدگان مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد.

در این آیین پس از تلاوت دلنشین آیات قرآن کریم توسط یکی از قاریان برتر کشوری و مداحی و مولودی‌خوانی در مدح و منقبت امام حسن(ع)، جوایز ۴۳ نفر از منتخبان بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت در بخش کتبی و آثار هنری اهدا شد.

در این آیین که در مسجدالنبی(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برگزار شد به ۱۸ دانشجوی برتر مسابقه کتابخوانی نسیم مهر نیز جوایزی اهدا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر؛ مسیر دسترسی دانشجویان به دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر ۵ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: با افتتاح کنارگذر ورودی این واحد دانشگاهی مسیر …