قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار مركز سما / سما خمینی شهر:ازمراسم گرامیداشت سالروزآزاد سازی خرمشهر تا بازدید خانواده معظم شهدا

خرمشهر: فتح الفتوح دفاع مقدس است. ادوات جنگی و نظامی خرمشهر را آزاد نکرد.

مراسم گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر با حضور همکاران و دانشجویان سمایی در سالن اجتماعات دانشکده سما برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم محمدی رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر گفت:

خرمشهر: فتح الفتوح دفاع مقدس است. ادوات جنگی و نظامی خرمشهر را آزاد نکرد.

ایمان، تقوا، رشادت ها و فرماندهی دل ها تحت لوای حضرت امام خمینی (ره) موجب شد خرمشهر از دست دشمن تا دندان مسلح آزاد شود.

امام و سربازانش درس عاشورا را به خوبی فرا گرفته بودند و توانستند قدرت فقه و مذهب جعفری و توسل به اهل بیت را به منصه ظهور گزارند.

امروز دانشجویان و جوانان عزیز احتیاج مبرم به دانستن ایثارها و رشادت های جوانان دیروز در هشت سال دفاع مقدس دارند.

آنها رمز کلمه وحدت، ایمان و رهبری را به خوبی دریافتند مادامی که جوانان با این رمز حرکت کنند دشمن در هر زمانی ناکام و ذلیل خواهد شد.

بصیرت آن چیزی است که از دانشجوی مومن انقلابی انتظار می رود.

در این مراسم جناب سرهنگ محمودی راوی دفاع مقدس و شهدا مدافع حرم نیز در رابطه با آزاد سازی خرمشهر و رشادت های شهدای مدافع حرم سخنرانی نمودند.

بازدید خانواده معظم شهدا از دیگر برنامه های گرامیداشت سوم خرداد در سما خمینی شهر بود.

مدارس سما از پیشتازان مدرسه داری در شهرستان خمینی شهر

معاون مدیریت توسعه و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر از مدارس و دانشکده سما …