قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار مركز آموزشي و فرهنگي سما / سما خمینی شهر:ازمراسم گرامیداشت سالروزآزاد سازی خرمشهر تا بازدید خانواده معظم شهدا

خرمشهر: فتح الفتوح دفاع مقدس است. ادوات جنگی و نظامی خرمشهر را آزاد نکرد.

مراسم گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر با حضور همکاران و دانشجویان سمایی در سالن اجتماعات دانشکده سما برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم محمدی رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر گفت:

خرمشهر: فتح الفتوح دفاع مقدس است. ادوات جنگی و نظامی خرمشهر را آزاد نکرد.

ایمان، تقوا، رشادت ها و فرماندهی دل ها تحت لوای حضرت امام خمینی (ره) موجب شد خرمشهر از دست دشمن تا دندان مسلح آزاد شود.

امام و سربازانش درس عاشورا را به خوبی فرا گرفته بودند و توانستند قدرت فقه و مذهب جعفری و توسل به اهل بیت را به منصه ظهور گزارند.

امروز دانشجویان و جوانان عزیز احتیاج مبرم به دانستن ایثارها و رشادت های جوانان دیروز در هشت سال دفاع مقدس دارند.

آنها رمز کلمه وحدت، ایمان و رهبری را به خوبی دریافتند مادامی که جوانان با این رمز حرکت کنند دشمن در هر زمانی ناکام و ذلیل خواهد شد.

بصیرت آن چیزی است که از دانشجوی مومن انقلابی انتظار می رود.

در این مراسم جناب سرهنگ محمودی راوی دفاع مقدس و شهدا مدافع حرم نیز در رابطه با آزاد سازی خرمشهر و رشادت های شهدای مدافع حرم سخنرانی نمودند.

بازدید خانواده معظم شهدا از دیگر برنامه های گرامیداشت سوم خرداد در سما خمینی شهر بود.

مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر جایگاه ستارگان

شروع ثبت نام دوره متوسطه دوم و هنرستان پسرانه و دخترانه در رشته های ریاضی …