قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / برگزاری کارگاه آشنایی با تفکر سیستمی در واحد خمینی شهر

برگزاری کارگاه آشنایی با تفکر سیستمی در واحد خمینی شهر

به منظور آشنایی مدیران دانشگاهی با روش های اتخاذ تصمیم، کارگاه آموزشی تحت عنوان «آشنایی با پارامترهای تفکر سیستمی ویژه مدیران» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه، ابتدا تاریخچه، مفاهیم و تعاریف تفکر سیستمی ارائه و پس از آن پارامترهای هفت گانه تفکر سیستمی معرفی شد و مصادیق آن در  تصمیم گیری های دانشگاهی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این کارگاه آموزشی که با حضور مدیران حوزه های مختلف و رؤسای دانشکده ها و مدیران  گروه های تخصصی آموزشی واحد خمینی شهر برگزار شد، مباحثی شامل تفکر پویا، جریان و انباشت، تأخیر، تفکر چرخه ای، درون نگری، همه جانبه نگری و ساختار جویی مطرح شد.

در پایان برخی از چالش های پیش روی دانشگاه توسط شرکت کنندگان مطرح و راهکارهای رفع آن به کمک ابزارهای تفکر سیستمی توسط مدرسان دوره به بحث گذاشته شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر؛ مسیر دسترسی دانشجویان به دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر ۵ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: با افتتاح کنارگذر ورودی این واحد دانشگاهی مسیر …