قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / در مراسمی با حضور مسئولان؛ ۸۰ منتخب جشنواره نماز و نیایش دانشگاه آزاد خمینی‌شهر تجلیل شدند

۸۰ نفر از منتخبان برتر دهمین جشنواره نماز و نیایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در مراسمی با حضور مسئولان تجلیل شدند.

به همّت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، اختتامیه دهمین جشنواره نماز و نیایش با تجلیل از برترین‌های این جشنواره برگزار شد.

در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره نماز و نیایش که در رشته‌های مسابقات نقاشی، اذان و اقامه، مناجات‌خوانی، قرائت ترتیل و تحقیق قرآن کریم و آثار هنری شامل، شعر، متن ادبی، مقاله و عکس و کتابخوانی نماز و جشن تکلیف عبادت برگزار شده بود از ۸۰ نفر از منتخبان برتر این جشنواره تجلیل شد.

در این مراسم از ۲۳ نفر از استادان و کارکنان برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در امر اقامه نماز نیز با اعطای هدایایی تجلیل شد.

برگزاری نشست شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان اصفهان در واحد خمینی شهر

در پانزدهمین جلسه شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان اصفهان که به میزبانی دانشگاه …