قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار مركز آموزشي و فرهنگي سما / مراسم تودیع و معارفه مدیر دبستان پسرانه سما خمینی شهر

مراسم تودیع و معارفه مدیر دبستان پسرانه سما خمینی شهر

مراسم تقدیر از زحمات جناب آقای ابوالفضل صالحی عضو هیات علمی و مدیر دبستان پسرانه سما و معرفی قاسم شیروی به عنوان مدیر جدید این دبستان با حضور معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر و همکاران و معلمان دبستان برگزار گردید.

در این مراسم جناب آقای محمدی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر افزود: دبستان پسرانه سما در سال جاری با رشد چشمگیر دانش آموز مواجه شده است و امیدواریم تا پایان ثبت نام این روند افزایش دانش آموز ادامه داشته باشد. و از زحمات جناب آقای صالحی تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه محمدی رئیس مرکز سما قاسم شیروی از همکاران فرهنگی خمینی شهررا به عنوان مدیر جدید دبستان پسرانه معرفی نمود.

مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر جایگاه ستارگان

شروع ثبت نام دوره متوسطه دوم و هنرستان پسرانه و دخترانه در رشته های ریاضی …