قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار مركز آموزشي و فرهنگي سما / مراسم تودیع و معارفه مدیر دبستان پسرانه سما خمینی شهر

مراسم تودیع و معارفه مدیر دبستان پسرانه سما خمینی شهر

مراسم تقدیر از زحمات جناب آقای ابوالفضل صالحی عضو هیات علمی و مدیر دبستان پسرانه سما و معرفی قاسم شیروی به عنوان مدیر جدید این دبستان با حضور معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر و همکاران و معلمان دبستان برگزار گردید.

در این مراسم جناب آقای محمدی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر افزود: دبستان پسرانه سما در سال جاری با رشد چشمگیر دانش آموز مواجه شده است و امیدواریم تا پایان ثبت نام این روند افزایش دانش آموز ادامه داشته باشد. و از زحمات جناب آقای صالحی تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه محمدی رئیس مرکز سما قاسم شیروی از همکاران فرهنگی خمینی شهررا به عنوان مدیر جدید دبستان پسرانه معرفی نمود.

دعوت دانش آموزان ابتدایی دخترانه سما همراه با مدیرمدرسه  از رئیس واحد دانشگاهی جهت حضور در مراسم آغاز سال تحصیلی

دانش آموزان مدرسه ابتدایی دخترانه سما همراه با مدیر خود با حضور در دفتر رئیس …