قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار دانشگاه / برگزاری آئین تجلیل از اساتید نمونه و منتخب دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر

برگزاری آئین تجلیل از اساتید نمونه و منتخب دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر

در آئین تجلیل از اساتید نمونه و منتخب گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر ، ۷ استاد نمونه و ۲۵ استاد منتخب معرفی و تقدیر شدند.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در این آئین برحرکت پرشتاب دانشگاه از یک واحد آموزشی و پژوهشی به سوی یک دانشگاه کارآفرین تاکید کرد.

علی حیدری به کسب رتبه نخست استان اصفهان در زمینه پژوهش و فناوری بر اساس اعلام پایگاه رتبه بندی سایمگو و همچنین عنوان دومی این واحد دانشگاهی در سطح کشور اشاره کرد و گفت :  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر دارای ظرفیت و امکانات و رزومه قوی هیأت علمی برای دست یابی به دانشگاه کارآفرین است .

وی همچنین ارتقاء کیفیت آموزشی ، افزایش سطح مهارت و تخصص و ارائه کاربردی دروس تخصصی را از جمله برنامه‌های معاونت علمی دانشگاه اعلام کرد و گفت : در حوزه پژوهش نیز حرکت به سمت ثبت patent ،  طرح های برون دانشگاهی و همچنین مشارکت در رشد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان دنبال خواهد شد.

به گزارش آنا دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر دارای ۱۳۰ عضو هیئت علمی تمام وقت و ۳۰۰ استاد مدعو است.

با حکمی از سوی طهرانچی؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر منصوب شد

دکتر محمدمهدی طهرانچی با حکمی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر را منصوب کرد. به …