قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / معاون تحقیقات و نوآوری دانشگاه آزاد: دستاوردهای تحقیقاتی دانشگاه‌ باید به سمت بازار مصرف هدایت شوند

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دستاوردهای تحقیقاتی انجام‌ شده در دانشگاه لازم است به سمت بازار مصرف و بهره‌مندی جامعه از آن هدایت شود.

روح‌الله دهقانی‌فیروزآبادی صبح امروز در حاشیه بازدید از محصولات دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر با ابراز خرسندی از همت و پشتکار پژوهشگران جوان این واحد دانشگاهی، فعالیت‌های انجام‌شده پژوهشی در این دانشگاه را چشمگیر دانست.

وی اظهار کرد: دستاوردهای تحقیقاتی انجام‌شده درد انشگاه لازم است به سمت بازار مصرف و بهره‌مندی جامعه از آن هدایت شود. شرکت‌ها و واحدهای فناور در دانشگاه هم باید فعالیت خود را توسعه داده و پس از ارائه محصول، بلافاصله به سمت ابتکارات جدید پیش بروند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بازاریابی و فروش محصولات تولیدی فرآیندی زمان‌بر و دارای روش‌های مخصوص به خود است که باید در حوزه مربوط پیگیری شود؛ بنابراین یک محقق و مبتکر دانشگاهی یا مسئولان واحدهای دانشگاهی و شرکت‌های فناور نباید وقت و زمان ارزشمند خود را بر روی یک محصول تولیدی متمرکز کنند؛ بلکه لازم است پویایی و سرزندگی در این‌گونه شرکت‌ها به‌گونه‌ای باشد که جامعه هر روز منتظر خبرهای جدید از محصولات تازه و فعالیت‌های مبتکرانه آنان باشد.

دهقانی‌فیروزآبادی بر حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از شرکت‌ها، هسته‌ها و واحدهای فناور در واحدهای دانشگاهی تأکید و تصریح کرد: در دوره جدید سعی خواهیم کرد با حضور در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور در راستای رونق تولیدات و محصولات پژوهشی در دانشگاه و حل مشکلات و مسائل محققان و پژوهشگران گام برداریم.

در این بازدید که پیام نجفی مدیرکل امور اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی و احمد آذین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز به همراه معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در جمع پژوهشگران واحد خمینی‌شهر حضور یافته بودند با بررسی مسائل و دغدغه‌های مطرح‌شده توسط مسئولان شرکت‌های دانش‌بنیان و اعلام حمایت همه‌جانبه از فعالیت‌های انجام‌شده به ارائه راهکارهای حل موانع و مشکلات مطرح‌شده پرداختند.

تولید رگ مصنوعی پلیمری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر رگ مصنوعی پلیمری با استفاده از نانو ذرات …