تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031

تلفن : ۰۳۱۳۳۹۱۳۶۱۴

فکس : ۰۳۱۳۳۹۱۲۶۰۲

وب سایت : mokhtari.iut.ac.ir

مرتبه علمی : دانشیار ریاضی کاربردی (آنالیز عددی)

زندگینامه :

در تاریخ ۱۳۴۹/۱۰/۱ به دنیا آمده‌ام. در سال ۱۳۶۸ دیپلم ریاضی فیزیک را اخذ کرده و همان سال در رشته ریاضی با پنج گرایش دانشگاه اصفهان پذیرفته شده و در سال ۱۳۷۳ در گرایش کامپیوتر فارغ التحصیل شدم. همان سال در رشته ریاضی کاربردی دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شده و در سال ۱۳۷۵ در گرایش آنالیز عددی با معدل ۱۸.۱۸ به عنوان دانشجوی رتبه اول کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدم. در سال ۱۳۷۹ در رشته ریاضی کاربردی دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شده و در سال ۱۳۸۴ در گرایش آنالیز عددی با معدل ۱۹.۴۸ به عنوان دانشجوی رتبه اول دکتری فارغ التحصیل شدم. از سال ۱۳۸۴ یه عنوان استادیار آنالیز عددی به استخدام دانشگاه صنعتی اصفهان در آمدم. از سال ۱۳۹۱ به عنوان دانشیار آنالیز عددی  در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان خدمت می‌کنم. باید اشاره کنم که متاهل بوده و دو فرزند دختر دارم. به شنا، فوتبال و موسیقی سنتی علاقمند هستم و موضوعات پژوهشی مورد علاقه‌ام عبارتند از آنالیز عددی، محاسبات علمی، حل عددی معادلات دیفراسیل عادی و پاره‌ای و معادلات انتگرال و روش‌های وابسته و مستقل از شبکه.

تالیفات:

لیست نخبگان شهرستان خمینی شهر

شما عزیزان همشهری با ارسال دیگر رزومه دیگر افراد به صندوق پستی site@iaukhsh.ac.irمیتوانید لیست ما …