قالب وردپرس افزونه وردپرس

کارشناسی ارشد : آمار ، دانشگاه شیراز ، ۱۳۶۷

دکتری : آمار واحتمالات ، دانشگاه لندن انگلستان ، ۱۳۷۵

شرح حال:
سعید رضاخواه تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان دیبا (واقع در محله ورنوسفادران) و دوران دبیرستان را در مدارس عماد و صائب خمینی شهر و حکیم سنایی اصفهان گذراند. در کنکور سراسری در رشته ریاضی و آمار پذیرفته شد و بار سفر به دانشگاه فردوسی مشهد بست.  پس از اخذ لیسانس به شیراز رفت تا از دانشگاه آن دیار فوق لیسانس آمار و احتمالاتش را بگیرد.
وی سپس راهی کشور انگلستان شد تا تحصیلات خود را در مقطع دکترا ادامه دهد و مدتی بعد دکترای همان رشته را از دانشگاه لندن اخذ کرد و به کشور بازگشت و در دانشگاه صنعتی امیر کبیر مشغول تدریس در مقاطع مختلف گردید. در این فاصله یک سال هم برای یک فرصت مطالعاتی به کشور آمریکا سفر کرد.

آثار و تألیفات

– آمار و احتمالات کاربردی (به همراه تست‌های کارشناسی ارشد)

لیست نخبگان شهرستان خمینی شهر

شما عزیزان همشهری با ارسال دیگر رزومه دیگر افراد به صندوق پستی site@iaukhsh.ac.irمیتوانید لیست ما …