قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری

مرتبه علمی :  دانشیار

سایت شخصی:https://rtis2.ut.ac.ir/cv/fkhosh

مدرک تحصیلی:

• کارشناسی, ۱۳۶۷, دبیری جغرافیا, تربیت معلم تهران (خوارزمی)
  • کارشناسی ارشد, ۱۳۷۰, جغرافیای طبیعی, شهید بهشتی
  • دکتری, ۱۳۷۷, جغرافیای طبیعی, دانشگاه تبریز

کتب ترجمه :

• خوش رفتار، رضا، فرامرز خوش اخلاق ، نیما فریدمجتهدی و زهره سیفی پور. “تغییر آب و هوا و میراث جهانی، مطالعات موردی.” زنجان: انتشارات جهاد دانشگاهی، ۱۳۹۴.
  • خوش اخلاق ، فرامرز و علی اکبر شمسی پور. “مقدمه ای بر هواشناسی همدیدی و ماهواره ای.” : آرین زمین، ۱۳۸۸.
  • خوش اخلاق ، فرامرز، شبنم هادی نژاد صبوری، نیما فرید مجتهدی و ابراهیم اسعدی اسکویی. “هواشناسی کوهستان – مبانی و کاربردها.” رشت: فرهنگ ایلیا، ۱۳۹۴.

کتب تالیفی :

• ، نیما فریدمجتهدی، فرامرز خوش اخلاق ، حسین عابدی، سمانه نگاه، ابراهیم اسعدی اسکویی و پروین غفاریان. “آب و هواشناسی مخاطره برف گیلان.” رشت: فرهنگ ایلیا، ۱۳۹۴.
  • ، هوشنگ قائمی، آذر زرین و فرامرز خوش اخلاق . “اقلیم شناسی مناطق خشک.” : انتشارات سمت، ۱۳۹۱.

لیست نخبگان شهرستان خمینی شهر

شما عزیزان همشهری با ارسال دیگر رزومه دیگر افراد به صندوق پستی site@iaukhsh.ac.irمیتوانید لیست ما …