قالب وردپرس افزونه وردپرس

کارشناسی ارشد : شیمی ، دانشگاه تربیت معلم تهران ، ۱۳۵۷

کارشناسی : شمی ، دانشگاه اصفهان ، ۱۳۵۴

شرح حال:

دکتر سید حسین لقمانی در آّبانماه ۱۳۳۰ در خمینی شهر اصفهان متولد شد. پدر او (دکتر سید محمدعلی لقمانی) و جد پدر و مادری او (حاج میرزا احمد حکیم و حاج میرزا ابوالقاسم حکیم) از اطبای برجسته و مشهور در خمینی شهرواصفهان بودند. تحصیلات ابتدایی را در خمینی شهر و تحصیلات متوسطه را در دبیرستان سینای اصفهان به پایان رسانید. بعد از اتمام تحصیلات متوسطه یک سال به عنوان کارمند بانک صادرات استان به کار مشغول و در سال ۵۰-۱۳۴۹ در رشته شیمی دانشگاه اصفهان پذیرفته شد. دوران دانشجویی او (۵۴-۴۹) مصادف با اوج مبارزات دانشگاهی بود. همراه با بقیه دانشجوها در فعالیت های انقلابی و اسلامی شرکت داشت. در این دوران سه بار از طرف ساواک احضار شد. در بهمن ماه ۱۳۵۴ در آزمون کارشناسی ارشد شیمی مدرسه عالی پارس (دانشگاه تربیت معلم) پذیرفته و در این دوره نیز که تا خردادماه ۱۳۵۷ به طول انجامید همراه دانشجویان در فعالیت های انجمن اسلامی دانشکده در روند به ثمر رساندن انقلاب اسلامی شرکت داشت. در برنامه های مسجد قبا و حسینیه ارشاد نقش داشت. از سال ۱۳۵۷ به استخدام گروه شیمی دانشگاه اصفهان درآمد وبه تدریس وتحقیق مشغول شد.
در سال ۱۳۶۴ جهت ادامه تحصیل عازم انگلستان شد و در سال ۱۳۶۸ پس از اخذ درجه دکترای تخصصی در رشته شیمی دارویی به کشور مراجعت و به فعالیت علمی تحقیقی خود در دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد.

فعالیت اجتماعی:
۱- عضو فعالان جامعه اسلامی استادان اصفهان از بدو تاسیس تا سال ۱۳۷۴
۲- تحویل گیری و نظارت بر توزیع سوخت خمینی شهر در دوران حکومت نظامی سال ۱۳۵۷
۳- عضو فعال کمیته انقلاب اسلامی مستقر در شهربانی خمینی شهر در سال ۱۳۵۸
۴- سرپرستی امور دانشجویان دانشکده علوم دانشگاه اصفهان در سال های ۱۳۵۸ و ۱۳۵۹
۵- رییس دانشکده علوم دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۵۹
۶- پایه گذار و عضو شورای سه نفره جهاد سازندگی خمینی شهر در سال های ۵۹ و ۶۰
۷- مدیر گروه شیمی و رییس جهاد دانشگاه دانشکده علوم و عضو شورای دانشگاه اصفهان در سال های ۶۰ و ۶۱
۸- عضو شورای همیاری محله بوستان سهم، خمینی شهر و عضو منتخب شورای هماهنگی محلات خمینی شهر در شورای شهر و دبیری شورای شهر در سال های ۵۹ و ۶۰ و ۶۱
۹- رییس دانشکده شبانه دانشگاه اصفهان در سال های ۶۲ و ۶۳
۱۰- مدیرگروه شیمی دانشگاه اصفهان در سال های ۶۸ و ۶۹ و ۷۰
۱۱- ریاست دانشکده علوم و عضو شورای دانشگاه