قالب وردپرس افزونه وردپرس

مدرک تحصیلی:

دکتری علوم سیاسی و دکتری روانشناسی

شرح حال:
دکتر نوراله حسین خانی، زاده محله ورنوسفادران خمینی شهر است. او دوران طفولیت را در خمینی شهر گذرانده و سپس همراه با پدر و مادر راهی شهرری می شود.وی نمایش های زیادی را بازی کرده ، ضمن آنکه طعم دو دوره زندانی سیاسی بودن را در نظام شاهنشاهی چشیده است. حسینخانی بعد از انقلاب در کنار شهید بهشتی از فعالان حزب جمهوری اسلامی بوده، مناصبی را در وزارت ارشاد، دانشگاه آزاد و وزارت کشور تجربه کرده و مدتی معاونت سیاسی استانداری هرمزگان را بر عهده داشت، او در کنار اینها علاوه بر تدریس در دانشگاه، تاکنون ۱۱۱ عنوان کتاب را به رشته تحریر درآورده که برخی از این کتابها تاکنون بیش از بیست بار تجدید چاپ شده است. او همچنین مدیرمسئول و سردبیری نشریات متعددی را برعهده داشته است.

تالیفات :

یکصد و یازده (۱۱۱)  کتاب از جمله :

خورشید بر نیزه (این کتاب به پیشنهاد سیدحسن نصراله به زبان عربی ترجمه شد.)

روابط سیاسی ایران با کشورهای همسایه

فروغ فروزان

گوهرشاد (۲۴ بار تجدید چاپ شده است.)

روش های موفقیت در سیر تکاملی انسان

حکایت وصل

هوار گل سرخ

جلوه دیدار

هیمان

خورشید ولایت

بی تو هرگز (ترجمه به چهار زبان زنده دنیا)

علمدار خورشید

پرتیراژترین کتاب
شاید کتاب “گوهرشاد” باشد که تاکنون ۲۴ دوره چاپ شده است. کتابهای “فروغ فروزان” و “خورشید بر نیزه” هم خیلی مورد استقبال قرار گرفت و بارها تجدید چاپ شد. کتاب “بی تو هرگز” هم تاکنون به چهار زبان زنده دنیا ترجمه شده است.

لیست نخبگان شهرستان خمینی شهر

شما عزیزان همشهری با ارسال دیگر رزومه دیگر افراد به صندوق پستی site@iaukhsh.ac.irمیتوانید لیست ما …