قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار مركز آموزشي و فرهنگي سما / برگزاری مراسم جشن شکوفه ها و آغاز سال تحصیلی دانش آموزان پیش دبستانی و پایه اول پسرانه و دخترانه سما خمینی شهر

مراسم جشن شکوفه ها و آغاز سال تحصیلی مدارس سما خمینی شهربا حضور رئیس مرکز سما، مدیران، معلمان و دانش آموزان سمایی همراه با اولیا دانش آموزان برگزار گردید.

تلاوت قرآن کریم، سرود جمهوری اسلامی، اجرای موسیقی و برنامه های شاد وخوشامدگویی سید محمد باقر محمدی رئیس مرکز سما خمینی شهر و اهدا جوایز به دانش آموزان از برنا مه های این مراسم بود.

مدارس سما خمینی شهر از پیش دبستانی تا مقطع هنرستان در بخش دخترانه و پسرانه در داخل سایت واحد خمینی شهرمشغول به فعالیت هستند  و بهره مندی از مزایای قرار گیری در داخل سایت دانشگاه اعم از زمین های ورزشی سرپوشیده، چمن، آزمایشگاه ها و کارگاه ها و محیط آرام و زیبای دامنه کوه آنان را بیش از پیش از سایر مدارس شهر متمایز نموده است.

احساس نیاز به امام گامی مهم در معرفت مهدوی است.

سید محمد باقر محمدی رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر در مراسم افتتاحیه …