قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار مركز آموزشي و فرهنگي سما / احساس نیاز به امام گامی مهم در معرفت مهدوی است.

احساس نیاز به امام گامی مهم در معرفت مهدوی است.

سید محمد باقر محمدی رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر در مراسم افتتاحیه کارگاه ۳ روزه مهدویت ویژه آموزگاران، دبیران و اساتید مرکزآموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر گفت: در جامعه شیعه و حکومت اسلامی هستیم و نیاز به امام و معرفت به ایشان را باید بیشتر احساس کنیم و نیاز به امام گامی مهم در معرفت مهدوی است.

ایشان در ادامه به تشریح برنا مه های فرهنگی مدارس در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ پرداختند که در این برنا مه هاشعار ارتقا علمی و استعداد سنجی و مهارت ورزی و توجه ویژه به امر ورزش و همچنین رویکرد تربیت دینی در دستور کار مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر قرار دارد. و بر این اساس از ابتدای فروردین ۹۸ برنامه ها برای تحقق موضوعات فوق تدوین گردید. لذا از همه مدیران درخواست شد کلیه برنا مه های تحصیلی و تربیتی و فرهنگی خود را با محوریت تربیت دینی، ارتقا علمی و مهارت ورزی و شاخص های ورزشی ارائه نمایند.

همچنین در این خصوص لازم بود برای همکاران ،دبیران و آموزگاران علاوه بر تشریح مواضع فوق دوره هایی گذاشته شود تا بدرستی تبیین موضوع صورت پذیرد. که یکی از این دوره ها دوره امام شناسی ، مهدویت و شاخصه های معلمی می باشد و در طی ۳ روز متوالی از تاریخ ۰۴/۰۶/۹۸ لغایت ۰۶/۰۶/۹۸  این کارگاه برای شما بزرگواران برگزار میگردد.

معاون مهارت های عمومی دانشگاه در ادامه از برگزاری دوره های سواد رسانه ای و فضا های مجازی، مشاوره های گروهی ، آموزش کارگاهی خانواده ها و دانش آموزان و اجرای برنا مه های تدوینی در طول سال تحصیلی آینده خبر داد. و گفت شرحی از شیوه های تدوین و انتظارات مرکز سما از همکاران درخواست و مقرر شده گروه های ارزیابی کننده در طول سال موارد را بررسی و اطلاع رسانی نمایند.

همچنین مقررگردید کلیه دروس در سطوح و دوره های مختلف تحصیلی با محوریت معاونت سما بصورت گروه های درسی ماهیانه،  جلسات هم فکری و هم اندیشی داشته باشند.

در ادامه با حضور مدیر بنیاد مهدویت و آینده پژوهی استان اصفهان حجت الاسلام مهدی نیلی پور کارگاه تکمیلی مهدویت رسما آغاز گردید.

برگزاری مراسم جشن شکوفه ها و آغاز سال تحصیلی دانش آموزان پیش دبستانی و پایه اول پسرانه و دخترانه سما خمینی شهر

مراسم جشن شکوفه ها و آغاز سال تحصیلی مدارس سما خمینی شهربا حضور رئیس مرکز …