قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / اخبار دانشگاه / اجرای طرح پویش ( تحصیل و استخدام ) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

اجرای طرح پویش ( تحصیل و استخدام ) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر اعلام کرد: برای نخستین بار و در قالب همکاری های مشترک سرای نوآوری و رشد دانشگاه آزاد اسلامی ، صنایع پیشرو استان در اصفهان و اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی اصفهان و به منظور تربیت نیروی متخصص مورد نیاز صنایع و بنگاه های اقتصادی استان اصفهان بصورت محدود و برای یکصد نفر فرصت ادامه تحصیل و استخدام فراهم شد.

دکتر پیمان داوری افزود:  نظر به اعلام آمادگی صنایع پیشرو استان اصفهان از طرح مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و  دانشگاه آزاد اسلامی جهت گزینش و اختصاص سهمیه استخدام برای۱۰۰ نفر از داوطلبین حائز شرایط ( با حداقل معدل ۱۵ )  در رشته های مورد نیاز صنایع و بنگاه‌های اقتصادی استان اصفهان شامل : برق ، مکانیک ، کامپیوتر ، فناوری اطلاعات و مهندسی علوم دامی ، ظرفیت ویژه ای برای ثبت نام از متقاضیان این طرح برای تحصیل در واحد های خمینی شهر ، نجف آباد و خوراسگان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد : در این پذیرش، دانشجویان مکلف به گذراندن دوره‌های مورد نیاز صنایع و انجام کارورزی در صنعت مورد نظر می‌باشند و بخشی از دروس به صورت مهارت محور در صنعت و دانشگاه بر اساس نیاز صنایع متقاضی  به دانش پذیران ارائه خواهد شد.

متقاضیان برای ثبت نام و اطلاع یافتن از عناوین رشته ها و جزئیات بیشتر در خصوص این طرح می‌توانند حداکثر تا تاریخ ۹۸/۰۶/۲۵ از طریق آدرس الکترونیکی www.roshd.iaukhsh.ac.ir اقدام نموده و در صورت نیاز  از طریق شماره تماس ۱۴-۰۳۱۳۳۶۶۰۰۱۱ اطلاعات لازم را کسب نمایند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر؛ مسیر دسترسی دانشجویان به دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر ۵ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: با افتتاح کنارگذر ورودی این واحد دانشگاهی مسیر …