قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار دانشگاه / رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر عنوان کرد :لزوم اشاعه تفکر بسیجی در دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در آیین تودیع و معارفه مسئولان سابق و جدید بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی با اشاره به نقش کلیدی و حساس بسیج در سالم سازی و حفاظت از سلامت پیکره جامعه و نظام اسلامی گفت: بسیج نیروی امین و خیرخواه است که هیچ منفعت فردی یا گروهی برای آن متصور نیست.

دکتر پیمان داوری همچنین بر همکاری متقابل مدیریت دانشگاه و بسیج تاکید کرد و گفت: تفکر بسیجی باید در همه ارکان دانشگاه اشاعه یابد. وی فاصله گرفتن از تفکر بسیجی را خسارت بار دانست و اظهار داشت: فاصله گرفتن از بسیج و تفکر بسیجی منشاء ایجاد فساد در جامعه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر همچنین با تأکید بر لزوم کادرسازی در بدنه بسیج و ترویج فرهنگ بسیجی در دانشگاه گفت: جوانان بسیجی در دانشگاه‌ها در فضای علمی و با تکیه بر مفاهیم دینی می توانند همه دانشجویان را در زیر چتر مبانی مترقی اسلام جذب کنند.

دکتر داوری در ادامه با اشاره به ایجاد سرای نوآوری و رشد قابل توجه شرکت ها و هسته های فناور در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر، از دانشجویان بسیجی برای حضور در عرصه صنعت و همفکری در راستای ارتقای کمی و کیفی تولیدات فناورانه آن دعوت کرد.

وی افزود: در حوزه مرکز رشد و معرفی محصولات دانش بنیان و همچنین احیای جایگاه رشته های فنی و مهندسی نیازمند حضور فعالانه بسیج هستیم زیرا غفلت از دانش فنی و صنعت آینده کشور را به مخاطره خواهد انداخت.

در این آیین، جانشین فرماندهی بسیج دانشجویی استان اصفهان هم گفت: بسیج دانشجویی پرچمدار جریانات و تشکل های دانشجویی است.

انوری افزود: بسیج دانشجویی دو نقش اصلی و مهم نقش آفرینی و کادر سازی را در دانشگاه با جدیت دنبال کند.

وی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر را دانشگاهی شاخص و مادر در استان اصفهان دانست و گفت: جایگاه بالای علمی این دانشگاه و وجهه شهرستان خمینی شهر در سطح کشور می طلبد که دانشجویان بسیجی هم در دانشگاه و هم در این شهرستان پیگیرانه مسئولیت های الهی خود را به خوبی دنبال کنند.

جانشین فرماندهی بسیج دانشجویی استان اصفهان همچنین بر همکاری و تعامل جدی بسیج دانشجویی با مدیریت دانشگاه تاکید کرد.

در این آیین از زحمات و تلاشهای خالصانه ابراهیم رضایی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر تقدیر شد تقدیر و محمد میلاد یزدانی به عنوان مسئول جدید این تشکل دانشجویی معرفی شد.

گزارش از یک محصول جدید پزشکی حیات‌بخش؛ ساخت رگ‌ مصنوعی؛ تحول در درمان بیماران قلبی، کلیوی و دفع سلول‌های سرطانی

ساخت رگ‌ مصنوعی در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر پیشتازی این دانشگاه را در تولید علم …