قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار دانشگاه / رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر عنوان کرد :لزوم اشاعه تفکر بسیجی در دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در آیین تودیع و معارفه مسئولان سابق و جدید بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی با اشاره به نقش کلیدی و حساس بسیج در سالم سازی و حفاظت از سلامت پیکره جامعه و نظام اسلامی گفت: بسیج نیروی امین و خیرخواه است که هیچ منفعت فردی یا گروهی برای آن متصور نیست.

دکتر پیمان داوری همچنین بر همکاری متقابل مدیریت دانشگاه و بسیج تاکید کرد و گفت: تفکر بسیجی باید در همه ارکان دانشگاه اشاعه یابد. وی فاصله گرفتن از تفکر بسیجی را خسارت بار دانست و اظهار داشت: فاصله گرفتن از بسیج و تفکر بسیجی منشاء ایجاد فساد در جامعه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر همچنین با تأکید بر لزوم کادرسازی در بدنه بسیج و ترویج فرهنگ بسیجی در دانشگاه گفت: جوانان بسیجی در دانشگاه‌ها در فضای علمی و با تکیه بر مفاهیم دینی می توانند همه دانشجویان را در زیر چتر مبانی مترقی اسلام جذب کنند.

دکتر داوری در ادامه با اشاره به ایجاد سرای نوآوری و رشد قابل توجه شرکت ها و هسته های فناور در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر، از دانشجویان بسیجی برای حضور در عرصه صنعت و همفکری در راستای ارتقای کمی و کیفی تولیدات فناورانه آن دعوت کرد.

وی افزود: در حوزه مرکز رشد و معرفی محصولات دانش بنیان و همچنین احیای جایگاه رشته های فنی و مهندسی نیازمند حضور فعالانه بسیج هستیم زیرا غفلت از دانش فنی و صنعت آینده کشور را به مخاطره خواهد انداخت.

در این آیین، جانشین فرماندهی بسیج دانشجویی استان اصفهان هم گفت: بسیج دانشجویی پرچمدار جریانات و تشکل های دانشجویی است.

انوری افزود: بسیج دانشجویی دو نقش اصلی و مهم نقش آفرینی و کادر سازی را در دانشگاه با جدیت دنبال کند.

وی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر را دانشگاهی شاخص و مادر در استان اصفهان دانست و گفت: جایگاه بالای علمی این دانشگاه و وجهه شهرستان خمینی شهر در سطح کشور می طلبد که دانشجویان بسیجی هم در دانشگاه و هم در این شهرستان پیگیرانه مسئولیت های الهی خود را به خوبی دنبال کنند.

جانشین فرماندهی بسیج دانشجویی استان اصفهان همچنین بر همکاری و تعامل جدی بسیج دانشجویی با مدیریت دانشگاه تاکید کرد.

در این آیین از زحمات و تلاشهای خالصانه ابراهیم رضایی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر تقدیر شد تقدیر و محمد میلاد یزدانی به عنوان مسئول جدید این تشکل دانشجویی معرفی شد.

با حکمی از سوی طهرانچی؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر منصوب شد

دکتر محمدمهدی طهرانچی با حکمی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر را منصوب کرد. به …