قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار مركز آموزشي و فرهنگي سما / دعوت دانش آموزان ابتدایی دخترانه سما همراه با مدیرمدرسه  از رئیس واحد دانشگاهی جهت حضور در مراسم آغاز سال تحصیلی

دانش آموزان مدرسه ابتدایی دخترانه سما همراه با مدیر خود با حضور در دفتر رئیس واحد دانشگاهی از ایشان جهت حضور در مراسم آغاز سال تحصیلی دعوت کردند.

در این جلسه دکتر داوری از نشاط و شادابی حاکم بر مدارس سما ابراز خرسندی نمود و از زحمات مدیریت پر تلاش مدارس سما قدردانی کرد. وی همچنین مدارس سما را بخشی جدایی ناپذیر از بدنه دانشگاه دانست.و بر حفظ و کیفیت مقدم بر افزایش آمار تاکید کرد.

آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس سما خمینی شهر

مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ مدارس مدارس خمینی شهر با حضور معاون دانشگاه و رئیس …