قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار مركز سما / دعوت دانش آموزان ابتدایی دخترانه سما همراه با مدیرمدرسه  از رئیس واحد دانشگاهی جهت حضور در مراسم آغاز سال تحصیلی

دانش آموزان مدرسه ابتدایی دخترانه سما همراه با مدیر خود با حضور در دفتر رئیس واحد دانشگاهی از ایشان جهت حضور در مراسم آغاز سال تحصیلی دعوت کردند.

در این جلسه دکتر داوری از نشاط و شادابی حاکم بر مدارس سما ابراز خرسندی نمود و از زحمات مدیریت پر تلاش مدارس سما قدردانی کرد. وی همچنین مدارس سما را بخشی جدایی ناپذیر از بدنه دانشگاه دانست.و بر حفظ و کیفیت مقدم بر افزایش آمار تاکید کرد.

مدارس سما از پیشتازان مدرسه داری در شهرستان خمینی شهر

معاون مدیریت توسعه و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر از مدارس و دانشکده سما …