قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اطلاعیه های مهم / قابل توجه دانشجویان جدیدالورود جهت رزرو اینترنتی غذا

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود جهت رزرو اینترنتی غذا

*کارت دانشجوئی چند منظوره بوده وکارت اتوماسیون تغذیه نیز می باشد. جهت افزایش اعتبارکارت اتوماسیون تغذیه و رزرو اینترنتی غذا به آدرس food.iaukhsh.ac.ir(اتوماسیون تغذیه دانشگاه آزادخمینی شهر)مراجعه نمائید.

شایان ذکراست  رزرو  و افزایش اعتبار از طریق سامانه دانشجوئی و قسمت اموردانشجوئی مقدور نمی باشد .

*نام کاربری شماره دانشجوئی و رمز شماره کارت مندرج درقسمت پشت کارت دانشجوئی می باشد.

*پس ازورود به سامانه از قسمت بالا افزایش اعتبار راانتخاب وکارت را از طریق رمزدوم کارت بانکی افزایش اعتبار دهید.

*جهت رزرو اینترنتی غذا پس از مشخص کردن هفته روز رامشخص وبرنامه غذائی سبز رنگ راکلیک وغذا را انتخاب ودرپایان کلید تایید رابزنید.

*برنامه غذائی بصورت ماهیانه  درسیستم اتوماسیون تغذیه اعلام می گرددوشمامی توانیدغذارا بصورت ماهیانه رزرو نمائید.رزروغذا در روزجاری برای همان روز مقدورنمی باشدواز۲۴ساعت قبل برای آن رزو می بایست غذا رزرو نمائید.

برگزاری کارگاه آموزشی زوج درمانی ۲۵ و ۲۶ مهرماه ۱۳۹۸