قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اطلاعیه های مهم / مرکز رشد برگزار می کند : اولین مسابقه بزرگ عکاسی با موضوع خلاقیت و کارآفرینی

مرکز رشد برگزار می کند : اولین مسابقه بزرگ عکاسی با موضوع خلاقیت و کارآفرینی

مرکز رشد دانشگاه به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی قصد برگزاری اولین مسابقه بزرگ عکاسی با موضوع خلاقیت و کارآفرینی دارد. زمان ارسال عکس ها به دایرکت صفحه اینستاگرام مرکز رشد roshd.iaukhsh@  از پانزدهم تا سی ام آبان ماه جاری میباشد. پس از اتمام زمان ارسال عکس­ها، عکس های مورد تایید به مدت یک هفته در صفحه اینستاگرام به نمایش گذاشته میشود و در نهایت سه عکس با بیشترین تعداد لایک به عنوان برنده انتخاب میشوند و در هفته پژوهش از برندگان مسابقه تقدیر به عمل می آید. خواهشمندست ضمن معرفی مسابقه به دانشجویان، آنها را به شرکت در مسابقه ترغیب فرمایید.

عکس ها  می­توانند یکی از مصادیق خلاقیت یا کارآفرینی  را به تصویر بکشند یا حتی خلاقیت در نوع عکسبرداری باشد. عکسهایی که در محیط دانشگاه گرفته شوند در اولویت میباشند

همایش روانشناسی با موضوع چالش ها و فرصت های آینده شغلی روان شناسی و مشاوره در ایران با حضور دکتر حاتمی