قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار دانشگاه / مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر: تربیت نیروی انسانی ماهر در حوزه صنعت از راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی است

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: «تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند مورد نیاز صنعت یکی از راهبردهای مهم دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه و پیشرفت کشور است.»

مهدی نصری با بیان این مطلب اظهار کرد: «پس از بیش از سه دهه فعالیت، بسترهای آموزشی و پژوهشی مناسبی در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر فراهم شده و مرکز رشد این واحد دانشگاهی با سابقه درخشان علمی و تحقیقاتی در فضای بالغ بر هزار و ۵۰۰ مترمربع یکی از ارکان مهم خلاقیت، کارآفرینی و فناوری در دانشگاه به شمار می‌آید.»

وی ادامه داد: «اکنون هشت واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان و ۱۰ هسته فناور و کارآفرین در این مرکز مستقر و مشغول فعالیت هستند.»

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر افزود: در این مرکز، شرکت دانش‌بنیان بهین تجهیز آپادانا با فعالیت متخصصان مکانیک در حوزه ساخت دستگاه کاهنده مصرف سوخت دیزل و کاهش آلودگی هوا (رداکس)، شرکت دانش‌بنیان بهین اسانس آویژه با ساخت سینی‌های چرخان تقطیر در حوزه شیمی آلی و تهیه اسانس‌های طبیعی، واحد فناور پردازطب با حوزه فعالیت انفورماتیک پزشکی و ساخت تجهیزات پزشکی و واحد فناور علم و عمل توحید‌جم در حوزه‌های هوافضا، طراحی سامانه استحصال آب شرب از بخار هوا و برق فعالیت می‌کنند.»

نصری خاطرنشان کرد: «واحدهای فناور جدید مستقر در مرکز رشد با رویکرد توسعه  فعالیت‌های خود، واحد فناور نانوفناوران ساختمان در حوزه مهندسی عمران، صباپردازش خاورمیانه در حوزه تجهیزات آب و هواشناسی و همیارفناوران باتاب در حوزه خدمات آنلاین مشاوره و روانشناسی هستند که موفق به تولید نمونه‌های اولیه و تولید محصول با استفاده از دستاوردهای پژوهشی در زمینه پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای و ارائه خدمات تخصصی شده‌اند.»

وی بیان کرد: «با توجه به سیاست‌های جدید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر شرکت‌های فناور، استقرار هسته و واحدهای کارآفرین در واحد خمینی‌شهر در دستورکار قرار گرفته است که می‌توانند در توسعه خلاقیت و کارآفرینی مراکز رشد دانشگاهی تأثیر بسزایی داشته باشند.»

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر یادآور شد: «سال گذشته دو رویداد کارآفرینی با عنوان هانا (هم‌افزایی ایده‌های نوپای آزاد) در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر برگزار شد که با استقبال دانشجویان روبه‌رو شد.»

نصری تصریح کرد: «اکنون برنامه‌ریزی برای برگزاری سومین رویداد کارآفرینی هانا با جذب حامیان مالی و معنوی در دست اقدام است. در این رویداد، ایده‌پردازان با طرح ایده‌های خود و اعمال نظرات داوران و کسب آموزش‌های شبکه‌سازی و کسب  و کار می‌توانند استارت‌آپ خود را راه‌اندازی کرده و در مرکز رشد دانشگاه مستقر شوند.»

وی عنوان کرد: «همه ملزومات اداری و امکانات و تجهیزات علمی برای استقرار هسته‌های فناور و کارآفرین جدید در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر فراهم شده و با ارائه خدمات پشتیبانی و مشاوره‌ای و حمایت‌های مالی در راستای ساخت نمونه اولیه محصول، چشم‌انداز خوبی با توجه به مجاورت دانشگاه در کنار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای هسته‌ها و واحدهای مرکز رشد و دانشگاه ترسیم شده است.»

تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛ مجموعه غزل«آخر پاییز» به چاپ رسید

مجموعه غزل«آخر پاییز» اثر دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر به چاپ رسید. …