قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار مركز سما / معاون دانشگاه آزاد واحدخمینی‌شهر تأکید کرد؛ لزوم حمایت از فعالان و پژوهشگران حوزه نهج‌البلاغه

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای خمینی‌شهر بر حمایت از فعالان و پژوهشگران حوزه نهج‌البلاغه تأکید کرد.

سیدمحمدباقر محمدی معاون و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در گردهمایی فعالان نهج‌البلاغه که ظهر امروز با حضور محمدتقی رهبر امام جمعه موقت اصفهان، دبیران و استادان سما در سالن اجتماعات دانشکده مرکز آموزشی و فرهنگی سمای خمینی‌شهر برگزار شد، اظهار کرد: «از افرادی که در حوزه نهج‌البلاغه‌پژوهی فعالیت می‌کنند، حمایت می‌کنیم.»

در ادامه امام جمعه موقت اصفهان بیان کرد: «باید فرهنگ ناب اسلامی را در جامعه گسترش دهیم و برای این کار همه باید در صحنه حاضر شوند.»

حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر ادامه داد: «گسترش فرهنگ نهج‌البلاغه در مدیریت سیاسی و اجتماعی جامعه و نیز ترویج نهج‌البلاغه بین جوانان و نوجوانان مهم‌ترین برنامه و رسالت این مؤسسه است که باید مسئولان و همه مردم همکاری کنند.»

مدیر مؤسسه نهج‌البلاغه اصفهان افزود: «نبایدنهج‌البلاغهدرجامعه اسلامی غریب واقع شود و حوزه‌های علمیه و دانشگاه و مدارس و رسانه‌ها به توسعه و فرهنگ بهره‌گیری از این کتاب تلاش کنند.»

مشاور فرهنگی مجلس شورای اسلامی از نهج‌البلاغه به‌عنوان گره‌گشای مشکلات و چالش‌ها یاد و بیان کرد: «جامعه به نهج‌البلاغه نیازمند است و اگر بخواهیم نمونه یک حکومت اسلامی مبتنی بر شیعه را به دنیا نشان دهیم باید به رهنمودهای آن حضرت توجه داشته باشیم.»

کارگاه آموزشی نهج‌البلاغه هر هفته در سالن اجتماعات مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی‌شهر برگزار می‌شود.

مدارس سما از پیشتازان مدرسه داری در شهرستان خمینی شهر

معاون مدیریت توسعه و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر از مدارس و دانشکده سما …