قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار مركز سما / رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای خمینی‌شهر گفت: «با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات موجود در سال تحصیلی جدید مدارس سمای خمینی‌شهر با رشد ۳۰ درصدی تعداد دانش‌آموزان مواجه بوده‌اند

سیدمحمدباقر محمدی در بازدید مسئولان آموزش و پرورش شهرستان خمینی‌شهر از امکانات گسترده و تجهیزات کامل مجتمع پسرانه سمای خمینی‌شهر عنوان کرد: «مستقربودن دانشکده و مدارس سما به‌صورت مجتمع پسرانه و دخترانه در کنار هم و در داخل سایت واحد دانشگاهی در عمل پیوند میان مدارس و دانشگاه را ایجاد کرده و به‌عنوان نمونه می‌توان از مشارکت و همکاری مشتاقانه دانشجویان در طراحی لباس فرم دانش‌آموزان مدارس در سال تحصیلی جدید و همچنین زیباسازی محوطه بیرونی مدارس توسط آنان نام برد که در تحقق درآمدهای غیرشهریه‌ای و همچنین ایجاد اشتغال دانشجویان در کنار تحصیل آنان نقش بسیار مؤثری داشته است.»

وی خاطرنشان کرد: «امکان ادامه تحصیل همزمان اولیا و فرزندان آنان به‌عنوان دانشجو و دانش‌آموز در کنار یکدیگر از دیگر مزیت‌های این پیوند است که در سال تحصیلی جدید همکاران نیز از این فرصت و امکاناتی که برای فرزندان آنان نیز فراهم شده است، استفاده می‌کنند.»

رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای خمینی‌شهر با توصیف فضای فیزیکی و موقعیت مکانی (از جمله هوای پاک و نمای دامنه کوه) از مدارس سمای خمینی‌شهر به‌عنوان بام شهر یاد  کرد.

رئیس آموزش و پرورش خمینی‌شهر نیز اظهار کرد: «با توجه به ظرفیت بالفعل سما در تربیت و به‌کارگیری نیروی ماهر و کمبود شدید فضای آموزشی در شهرستان، فرصت بسیار ویژه‌ای برای همکاران سما و آموزش و پرورش برای گسترش مدارس سما در سال تحصیلی آینده فراهم است و بهره‌مندی از کادر آموزشی مجرب برند سما را در شهرستان مورد اعتماد و استقبال مردم و مسولان قرار داده است.»

ابراهیم باقری همچنین از تلاش‌های رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما و همکاران سمایی و مدارس که در توسعه فضای آموزشی و افزایش تعداد دانش‌آموزان فعالیت مؤثری داشتند، قدردانی کرد.

وی در پایان این بازدید بر تعامل و همکاری بیشتر بین سما و آموزش و پرورش تأکید کرد.

مجتمع پسرانه سمای خمینی‌شهر در سه طبقه مجزا و با فضایی بیش از ۴ هزار مترمربع دارای امکانات به‌روز و گسترده و کامل در سال تحصیلی جدید پذیرای دانش‌آموزان عزیز سمایی است.

مدارس سما از پیشتازان مدرسه داری در شهرستان خمینی شهر

معاون مدیریت توسعه و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر از مدارس و دانشکده سما …