قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار مركز سما / نخستین هنرستان تربیت بدنی سما درخمینی شهر راه اندازی شد.

نخستین هنرستان تربیت بدنی سما درخمینی شهر راه اندازی شد.

معاون دانشگاه و رئیس مرکزآموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر از راه اندازی نخستین هنرستان تربیت بدنی دخترانه در سال تحصیلی جدید در شهرستان خمینی شهر خبر داد.

سید محمد باقر محمدی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما خمینی شهر با اعلام این خبر افزود: با هماهنگی و رایزنی های انجام شده با اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان و سیر مراحل قانونی پیرو برنامه راهبردی سازمان سما مبنی بر توسعه مدارس سما تا سال ۱۴۰۰، مجوز هنرستان دخترانه برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از وزارت آموزش و پرورش گرفته شد و با توجه به امکانات و فضا های موجود در مجموعه مدارس سما و دانشگاه آزاد اسلامی این هنرستان با ۱۵ نفر دانش آموز فعالیت خود را آغاز نمود.

محمدی افزود یکی از ویژگی های هنرستان تربیت بدنی دخترانه سما ، ارتباط آن با دانشگاه است و سعی بر آن است در تدریس دروس عملی این هنرستان از امکانات و تجهیزات مجهز موجود در سایت دانشگاه آزاد اسلامی استفاده نماییم.

مدارس سما از پیشتازان مدرسه داری در شهرستان خمینی شهر

معاون مدیریت توسعه و منابع دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر از مدارس و دانشکده سما …