تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۵:۴۰ جمعه ۱۳۹۹/۰۵/۲۴
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛ مجموعه غزل«آخر پاییز» به چاپ رسید

تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛ مجموعه غزل«آخر پاییز» به چاپ رسید

مجموعه غزل«آخر پاییز» اثر دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر به چاپ رسید.

مجموعه غزل «آخر پاییز» اثر شکیب داودی دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در ۸۰ صفحه به همت نشر رزا به چاپ رسید.

شکیب داودی با توجه به فعالیت‌های ادبی خود از سال ۹۱ اظهار کرد: «در این کتاب مجموعه‌ای از ۷۶ غزل با هدف معرفی زبان و سبک شعر فارسی در نگاه یک جوان دانشجو به زیور طبع آراسته شده است.»

دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر از آیین رونمایی از این کتاب در نگارستان امام خمینی اصفهان با حضور استادان و چهره‌های مطرح ادبی استان و کشور در روز ۲۸ آذر جاری خبر داد و افزود: «پس از آن، جلسه نقد این کتاب به همت حوزه هنری استان اصفهان توسط استاد عباس شاهزیدی (خروش) در خانه هنرمندان اصفهان برگزار می‌شود.»

حجت‌الاسلام نقدعلی مطرح کرد؛ پیگیری طلب دانشگاه آزاد اسلامی از بنیاد شهید در مجلس شورای اسلامی