قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / همایش های در حال اجرا / به همت واحدالکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، بزرگترین چالش کدنویسی آنلاین کشور با جوایز میلیونی برگزار می شود

بزرگترین چالش کدنویسی کشور به صورت آنلاین و بدون نیاز به حضور فیزیکی برنامه نویسان، به همت واحدالکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

در این مسابقه ی برنامه نویسی آنلاین که با عنوان «چکاوا» برگزار می شود، کافیست متقاضیان با یکی از زبان های برنامه نویسی #cو یاphpآشنایی داشته باشند.

لازم به ذکرست برندگان این مسابقه نفراتی هستند که قطعه کد مورد نظر را به درستی و در بازه زمانی کمتر پیاده سازی کنند و در امتیازدهی به نفرات کیفیت کدنویسی لحاظ می شود.

مرحله اول این مسابقه آنلاین ۲۶ آذرماه و مرحله دوم با حضور منتخبین در ۲۹ بهمن ماه برگزار خواهد شد.

همچنین زمان اعلام نتایج مرحله دوم بزرگترین چالش کدنویسی آنلاین کشور در روز ۵ اسفندماه خواهد بود و به نفرات اول تا سوم این مسابقه به ترتیب ۴، ۳ و ۲ میلیون تومان اهدا می گردد.

علاقمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند از ۹ آذر لغایت ۲۲ آذرماه به سایت http://chakava.iauec.ac.irمراجعه کنند.

چالش فناوری ملی ( فابام) با محورهای” فناوری اطلاعات و ارتباطات – برق ، الکترونیک و مخابرات – مکانیک ، مکاترونیک و مهندسی پزشکی – مهندسی شیمی و مواد پیشرفته ” دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان – بهمن ماه ۱۳۹۸

موضوعات پیشنهادی چالش های فناوری استان اصفهان