تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۱۵:۵۵ جمعه ۱۳۹۹/۰۵/۲۴
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / دکتر داوری مطرح کرد: انتقاد سازنده موجب رشد دانشگاه می شود

دکتر داوری مطرح کرد: انتقاد سازنده موجب رشد دانشگاه می شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در همایش فرهنگی روز دانشجو انتقاد سازنده را موجب رشد دانشگاه دانست و بر تشکیل کرسی‌های آزاد اندیشی تأکید کرد.

در همایش فرهنگی روز دانشجو، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر فعالیت انجمن های علمی در دانشگاه را موجب پویایی و ایجاد ارتباط بین دانشگاهی عنوان کرد و گفت: انجمن های علمی موجب ایجاد ارتباطات فراگیر علمی و پژوهشی، فراهم آوردن زمینه فعالیت های کارگاهی و کمک آموزشی و آماده سازی دانشجویان برای موقعیت های شغلی می شوند.

دکتر پیمان داوری همچنین بر نقش دانشجویان در کمک به هدایت و مدیریت دانشگاه تأکید کرد و اظهار داشت: حضور پررنگ و با نشاط تشکل‌های دانشجویی موجب ایجاد سرزندگی و تحرک در دانشگاه‌ خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر وجود انتقادهای سازنده را امری ضروری برشمرد و گفت: انتقادهای سازنده دانشجویان موجب رشد دانشگاه خواهد شد و از آن استقبال می‌کنیم.

وی افزود: محیط دانشگاه بسته نیست، انتقادها شنیده و بررسی می‌شود و نقاط ضعف و مشکلات احتمالی تحلیل و با مشارکت فعال اساتید، دانشجویان و کارکنان خدوم دانشگاه برطرف خواهد شد.

دکتر داوری همچنین ضرورت تشکیل کرسی‌های آزاد اندیشی و تریبون آزاد در دانشگاه را یادآور شد و گفت: تلاش دانشجویان دارای ایده و طرح، موجب ایجاد انگیزه مضاعف برای مدیریت دانشگاه می‌شود.

حجت‌الاسلام نقدعلی مطرح کرد؛ پیگیری طلب دانشگاه آزاد اسلامی از بنیاد شهید در مجلس شورای اسلامی