تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد خمینی شهر

برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد خمینی شهر

بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و بیستمین جشنواره قرآن و عترت اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که با شرکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید و دانشجویان واحد خمینی شهر برگزار شد، دانشجویان در ۱۰ رشته ترجمه و تفسیر قرآن ، سبک زندگی اسلامی ، زیارت عاشورا و جامعه کبیره، نماز، ترجمه متون دینی به زبان انگلیسی، احکام خواهران و برادران ، زندگانی پیامبر اکرم (ص) ، صحیفه سجادیه و آشنایی با نهج البلاغه و اساتید در دو رشته ترجمه و تفسیر قرآن و سیره معصومین با یکدیگر به رقابت پرداختند .

به گزارش آنا برای نفرات اول تا سوم در هر رشته به ترتیب از ۳ تا ۲ میلیون ریال جایزه نقدی در نظر گرفته شده و افراد برتر  به مرحله کشوری راه می یابند.

همچنین دانشجویانی که موفق به اخذ ۷۰ درصد نمره آزمون این مسابقات شوند، از امتیاز ۲ نمره امتحان پایانی دروس معارف اسلامی برخوردار خواهند شد.

حجت‌الاسلام نقدعلی مطرح کرد؛ پیگیری طلب دانشگاه آزاد اسلامی از بنیاد شهید در مجلس شورای اسلامی