تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
۲۲:۲۷ جمعه ۱۳۹۹/۰۵/۱۷
Language : FA |
خانه / اخبار دانشگاه / نمایشگاه کار واحد خمینی شهر فرصتی برای شناسایی و معرفی دانشجویان مستعد به صنایع و بنگاه های اقتصادی استان اصفهان

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر گفت: نمایشگاه کار و کشف فرصتبا مشارکت و همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر در هفته اول دی ماهبرگزارخواهدشد.

علی حیدری گفت:‌ نمایشگاه کار و کشف فرصت به‌منظور فرصتی برای شناسایی و معرفی دانشجویان مستعد به صنایع و بنگاه های اقتصادی استان اصفهان برگزار می‌شود. در راستای حرکت واحد خمینی شهر به سمت یک دانشگاه کارآفرین  ارتباط بیشتر و موثرتر دانشجویان با صنایع و شرکت‌های دانش بنیان مختلف، فعالانبخش‌های تولیدی، خدماتو بازرگانی در این نمایشگاه کار و کشف فرصترقم خواهد خورد.

وی برگزاری این نمایشگاه مشترک با اتاق بازرگانی استان اصفهان را فرصت طلایی برای دانشجویان مستعد دانشگاه آزاد اسلامیدر راستای اشتغال و کارآفرینی آنان دانست و افزود: «این نمایشگاه در راستای اجرای طرح پویش (پرورش و یاوری شغل) و به‌منظورتسهیل شدن ارتباط نزدیک‌تر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در استان اصفهان دایر خواهد ‌‌شد.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهرخاطرنشان کرد: در این نمایشگاه بخشی از دستاوردهای واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان مرکز رشد فناوری های نوین تولید و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی واحد خمینی شهر نیز به نمایش گذاشته خواهد شد.همچنین در حاشیه برگزاری این نمایشگاه برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادها و نشست‌‌های تخصصیفعالان صنعت و اعضای هیات علمی واحدوبرنامه‌هایموثری مانند بازدید از صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان اصفهانبرای دانشجویان علاقمند به طرح پویشاز سوی معاونت علمی این واحد دانشگاهی صورت گرفته است.

این نمایشگاه از تاریخ ۲دی ماه بهمدت۳روزوباحضور۲۰فعال بخش‌های صنعت و معدنو شرکت‌های دانش‌بنیان با محوریت طرح پویش در سالن نمایشگاه علامه فیض الاسلام در طبقه اول مجتمع اداری و کتابخانه مرکزیدانشگاهآزاداسلامیواحدخمینی شهربرپامی‌شود.