قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار دانشگاه / آغاز عملیات آسفالت کنارگذر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

آغاز عملیات آسفالت کنارگذر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

عملیات آسفالت کنارگذر دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر از جاده کمربندی خمینی شهر – نجف آباد از صبح امروز آغاز شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با اعلام این خبر گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از این مسیر علاوه بر تسهیل عبور و مرور و ایمنی بیشتر خودروها و وسایل نقلیه، راه ارتباطی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با شریانهای اصلی جاده‌ای گشوده می شود.

دکتر پیمان داوری افزود: مسیر جدید، موجب کوتاه شدن مسافت، مجاورت درب ورودی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان با دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر شده و دانشجویان و اساتید می توانند فاصله بین شهر اصفهان تا دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر را در کمتر از نیم ساعت طی کنند.

وی در رابطه با مزایای دیگر مسیر جدید گفت: همچنین با افتتاح این طرح عمرانی، مسیر شهرک های صنعتی در حال احداث برق و الکترونیک، صنایع غذایی، حوله بافی و حمل و نقل نیز باز می شود که موجب رونق فعالیت های تولیدی و اقتصادی در این منطقه خواهد شد.

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد خمینی شهر از پیگیری های مستمر نماینده مردم شهرستان خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی، فرمانداری، شورای اسلامی و شهرداری خمینی شهر در این رابطه تشکر کرد و گفت: احداث این کنارگذر به همت شهرداری خمینی شهر و اداره کل راه و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان و باهمکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر انجام شده است.

این کنارگذر همچنین موجب گشایش مسیر ورودی شهر خمینی شهر از سمت شمال این شهر نیز خواهد شد.

در کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان انجام شد؛ تصویب راه‌اندازی گروه پژوهشی «دین، مشاوره و روان درمانی»

تشکیل و راه‌اندازی گروه پژوهشی «دین، مشاوره و روان درمانی» توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد …