قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار دانشگاه / اسلام دین برتر در میان ادیان الهی است

اسلام دین برتر در میان ادیان الهی است

با استقبال گرم دانشجویان نشست فرهنگی” آن گاه هدایت شدم” با حضور خانم نورا کاشیکا، رهیافته به دین اسلام از کشور کنگو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار شد.

در این جلسه خانم نورا کاشیکا ضمن معرفی خود، به بررسی چگونگی روی آوردن به دین مبین اسلام پرداخت و تصریح کرد که از دین مسیحیت به دین اسلام گرویده و مذهب شیعه را برگزیده است.

وی گفت: اسلام دین برتر در میان ادیان الهی است و جامعه ایرانی دارای موهبت بزرگی است که در فضایی منور به دین اسلام زندگی می کند.

وی همچنین حجاب را در دین اسلام سبب امنیت فرد و خانواده دانست و به بیان برخی معضلات بی حجابی در جامعه غربی پرداخت.

در پایان جلسه به سؤالات تعدادی از دانشجویان در زمینه حجاب و دین اسلام پاسخ داده شد.

از عکاسی حرفه ای تا مدلسازی رایانه‌ای در مهندسی معماری

مجاورت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر با دانشگاه صنعتی و شهرک علمی و تحقیقاتی …