قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / همایش های در حال اجرا / جشنواره فرهنگی هنری «زیبانو» با محوریت کتاب «کدام زیبایی؟ کدام استاندارد؟» برگزار خواهد شد

جشنواره فرهنگی هنری زیبانو رویدادی ست که قرار است به همت واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری طرح یک حس خوب برگزار شود.

جشنواره فرهنگی هنری «زیبانو» با محوریت کتاب «کدام زیبایی؟ کدام استاندارد؟» برگزار خواهد شد. این کتاب نگرشی ساده و نو به موضوع زیبایی معنوی در زنان و دختران دارد و تلاش می کند بدون تعصب و براساس مستندات، گزاره های مفهومی حول محور زیبایی حقیقی در بانوان را معرفی نماید.

جشنواره فرهنگی هنری «زیبانو» بستری برای شناسایی استعدادهای برتر در حوزه تولید محتوا در قالب داستان کوتاه، ساخت کلیپ، عکس نوشته، کاریکاتور، شعر و مسابقه کتابخوانی است.

علاقمندان تا ۱۱ بهمن فرصت دارند تا آثار خود را از طریق بخشهای تعریف شده براساس قالبهای محتوایی، ارسال کنند. مسابقه آنلاین کتابخوانی نیز ۱۷ بهمن ماه برگزار خواهد شد.

ثبت نام و توضیحات بیشتر  در سایت zibano.ir

جشنواره موج (نخستین جشنواره ایده‌ها و فناوری‌های فرهنگی خلاقانه )  – دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ، اردیبهشت ماه ۱۳۹۹

عنوان همایش یا جشنواره : جشنواره موج (نخستین جشنواره ایده‌ها و فناوری‌های  فرهنگی خلاقانه )  …