قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار دانشگاه / دکتر طغرایی ،دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر رتبه ۶ محققان دنیا را کسب کرد

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ «دانشیار گروه مکانیک این دانشگاه رتبه نخست در نشر مقالات ISI بین همه محققان ایرانی و رتبه ۶ محققان دنیا را کسب کرد.»

علی حیدری درباره کسب رتبه نخست انتشار بیشترین مقاله ISI توسط دانشیار گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر اظهار کرد:‌ «داود طغرایی با ۵۸ مقاله(هر ۱,۵۷ روز یک مقاله) بیشترین همکاری و رتبه نخست را در نشر مقالات ISI وب او ساینس در سه ماه نخست سال ۲۰۲۰ بین همه محققان ایرانی و رتبه ۶ را بین همه محققان دنیا کسب کرد.»

وی افزود: «دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر دارای ۲۳۲ مقاله ISI در پایگاه اسکاپوس است که ۲۲۰ عدد از آنها دارای رتبه وب او ساینس هستند و نیز تعداد  ۳۰۰ مقاله در پایگاه گوگل اسکولار دارد.»

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر اضافه کرد: «شاخص Hهای طغرایی در پایگاه اسکاپوس ۵۹ بوده با ۸ هزار ارجاع و در پایگاه اسکولار  ۶۱ با ۸ هزار و ۲۰۰ ارجاع است که در زمره برترین محققان کشور قرار می‌گیرد.»

داوود طغرایی ترجمه و تألیف ۵۰ جلد کتاب و نیز حدود ۲۵۰ مقاله کنفرانسی را در کارنامه پژوهشی خود دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر اعلام کرد؛آمادگی دانشگاه برای بررسی چالش‌های پیش روی اشتغال پایدار و کارآفرینی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: «این واحد دانشگاهی آمادگی بررسی چالش‌های پیش روی …