نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / اخبار دانشگاه واحد خمینی شهر / با مشارکت انجمن سنگ ایران و اتحادیه سنگبری های، اولین شهرک فناوری آزاد و نمایشگاه و فروشگاه بین المللی و دائمی سنگ در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر تأسیس و راه اندازی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد خمینی شهر، دکتر مسعود کثیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر در جمع نمایندگان سنگبری داران ایران و اعضای انجمن سنگ کشور گفت: براساس توصیه های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص اقتصاد مقاومتی و حرکت به سمت کاهش خام فروشی مواد اولیه و فرآوری و تبدیل آن به کالای جدید و با توجه به خط مشی و سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی در جهت حرکت به سمت علوم دانش بنیان و ایجاد اشتغال، توجه به صنعت سنگ ضرورتی اجتناب ناپذیر است و ارتباط مستمر و دائمی دانشگاه و صنعت باعث رونق در امور و پیوند صنعت با دانشگاه در بخش های مختلف است و تولید را افزایش و تحقیقات و تکنولوژی را گسترش می دهد.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر با بیش از ۵۰ رشته فنی و مهندسی و وجود زیرساخت ها و تجهیزات مدرن آموزشی و تحقیقاتی، فرصت مناسبی برای توسعه صنعت سنگ به وجود آورده و آمادگی لازم برای تأسیس دانشکده سنگ، مرکز تحقیقات فناوری فرآوری سنگ های ساختمانی و تزئینی، موزه سنگ، آرشیو اسناد علمی و ملی سنگ، آزمایشگاه های مربوط به سنگ، مرکز استاندارد سازی سنگ، نمایشگاه و فروشگاه دائمی و بین المللی سنگ و مرکز تفریحی، رفاهی و اسکان را در سطح وسیع و گستره دارد و اولین شهرک فناوری آزاد و نمایشگاه بین المللی و دائمی سنگ در این راستا تأسیس می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر افزود : استان اصفهان رتبه اول در تولید فناوری سنگ را به خود اختصاص داده و شهرستان خمینی شهر نیز در حوزه صنعت سنگ جایگاه ویژه و ممتازی دارد و باید این قابلیت ها در مسیر شایسته ای مورد استفاده قرار گیرد.

سید جواد ابطحی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: برای برون رفت از مشکلات و شکستن تحریم و نجات نفت از تک محصولی، راهی جز توجه به سنگ وجود ندارد و ۶۷۰۰ کارخانه فرآوری سنگ در کشور سرمایه بزرگی است و دولت باید به این بخش کمک کند.

ابطحی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر شرایط بسیار خوبی برای تحقق طرح ها و برنامه ها دارد، توسعه دانش و تولید ثروت در صنایع سنگ را ضروری بیان کرد.

رضا احمدی رئیس کانون های کارفرمایی انجمن سنگ کشور در جمع مسئولان اظهار کرد: همبستگی و پیوند بین صنعت سنگ و دانشگاه جهت ارتقاء صنعت سنگ بصورت علمی و عملی ستودنی است و دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر نقطه عطف حرکت در مسیر تکنولوژی و بهره گیری از دانش روز دنیا در فناوری صنعت سنگ است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با امکانات و تجهیزات کافی، مقتدرانه به صحنه آمده و همه باید کمک کنند تا این کار بزرگ به خوبی انجام و در پرتو آن ایجاد شغل و ثروت برای همه محقق شود.

در ادامه امیریوسفی رئیس هیأت امنای شهرک سنگ اصفهان تأکید کرد: صنعت سنگ از اهمیت بالایی برخوردار است. یک تن سنگ، ۵/۴ روز کارآفرینی از معدن تا نصب در ساختمان دارد و اعضاء برای توسعه فعالیت ها و اجرای تفاهم نامه ها همکاری دائمی کنند تا از شهرک فناوری سنگ در کمترین زمان بهره برداری کنیم.