قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری

اطلاعیه شماره ۹و۱۰و۱۱ – آموزش مجازی

✳️✳️اطلاعیه شماره ۹✳️✳️

قابل توجه دانشجویان گرامی:

براساس ابلاغ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ، کلیه کلاس های آموزشی و جبرانی در ترم جاری تا تاریخ ۱۷ خردادماه به صورت مجازی و طبق اطلاعیه های قبلی برگزار می گردد.

✅شایان ذکر است مطابق اطلاعیه های قبلی آن دسته از کلاس های عملی و قسمت عملی کلاس های نظری-عملی که به دلیل شیوع بیماری کرونا برگزار نگردید پس از پایان امتحانات به صورت کامل برگزار خواهد شد و مطابق بخشنامه صادر شده نمره آن در ترم جاری ثبت می گردد.

ستاد آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر

✳️✳️اطلاعیه شماره ۱۰ ✳️✳️

قابل توجه دانشجویان گرامی:

براساس ابلاغ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ، بازه زمانی امتحانات در ترم جاری از تاریخ ۲۴ خردادماه لغایت ۱۳ تیرماه ماه و به صورت حضوری و با رعایت کامل پروتکل های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت برگزار می گردد.

✅ با توجه به تغییر بازه زمانی امتحانات منتظر اطلاعیه های بعدی باشید.

✅تاکید می گردد برگزاری امتحانات به صورت حضوری و با رعایت اصول بهداشتی و موارد خود مراقبتی و با تاکید بر حفظ سلامت دانشجویان محترم اجرا می گردد.

ستاد آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر

✳️✳️اطلاعیه شماره ۱۱✳️✳️

قابل توجه دانشجویان گرامی:

۱- با عنایت به اتمام کلاس های آموزشی ترم جاری ( ۱۷ خردادماه) و شروع امتحانات پایان ترم ( از تاریخ ۲۴ خردادماه)، زمانبندی نهایی امتحانات دروس در سامانه آموزشی از تاریخ ۸ خردادماه قابل مشاهده می باشد.

۲- با عنایت به الزام رعایت پروتکل های بهداشتی در بازه زمانی امتحانات احتمال تغییر تاریخ امتحانات در بعضی از دروس به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عدم تجمع افراد در ساعات مشخص وجود دارد.

۳-  امکان دریافت کارت امتحانی از ۱۱ خردادماه به بعد امکان پذیر خواهد بود. دانشجویان گرامی می توانند جهت استفاده از تسهیلات مالی ویژه( طرح پرداخت اقساطی و وام صندوق رفاه دانشجویی) جهت پرداخت بدهی خود تا تاریخ ۱۳ خردادماه به امور حسابداری و صندوق رفاه دانشجویی مراجعه نمایند.

۴- آن دسته از کلاس های عملی و کلاس های  نظری – عملی برگزار نشده ، در طول تابستان مطابق برنامه ریزی صورت گرفته به صورت حضوری برگزار می گردد. در این زمینه منتظر اطلاعیه های بعدی باشید.

۵- مطابق دستورالعمل، در بازه امتحانات کلیه دانشجویان ضمن بررسی اولیه در زمان ورود به دانشگاه توسط ناظران بهداشتی و جمعیت هلال احمر (تب سنجی و فرایند ضد عفونی کردن) موظف به استفاده از ماسک می باشند. شایان ذکر است فرایند ضدعفونی کردن محل امتحانات در تمامی ساعات به طور پیوسته اجرا می گردد.

۶- مطابق دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، امکان برگزاری امتحان های دانشجویان خوابگاهی ( دانشجویان خارج از استان اصفهان)  در نزدیکترین واحد دانشگاهی محل سکونت (با ارسال برگه امتحانی استاد درس به آن واحد، همزمان با روز و ساعت امتحان در واحد مبدا) فراهم شده است که به محض ابلاغ دستورالعمل اجرایی در این خصوص، نحوه ثبت نام و اقدام دانشجویان متقاضی اطلاع رسانی خواهد شد.

۷- در بازه زمانی امتحانات،  براساس دستورالعمل ابلاغی، تنها بوفه دانشجویی به شکل محدود امکان ارائه خدمت به دانشجویان محترم را دارد و امکان فعالیت سلف دانشجویی و سلف آزاد وجود ندارد.

۸- ساعات مراجعات دانشجویی از تاریخ ۶ خردادماه در تمامی روزهای هفته ( به غیر از شنبه ها) از ساعت ۸ لغایت ۱۳ و با الزام استفاده از ماسک می باشد.

❇️امنیت سلامت شما برای ما مهم است

ستاد آموزش مجازی واحد خمینی شهر

کلاسهای مجازی ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت (۱۹ ماه رمضان) و یکشنبه ۲۸ اردیبهشت (۲۳ ماه رمضان ) با یک ساعت تاخیر برگزار می شود