قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه / اخبار دانشگاه / در وبینار دانشجویی با موضوع « تعامل دانشگاه، دانشجو و خانواده» مطرح شد؛ ضرورت همدلی و همراهی خانواده با دانشجویان در زمان برگزاری امتحانات

نقش خانواده‌ها و همکاری آنان با دانشگاه در برگزاری امتحانات می‌تواند موجب ایجاد فضایی توأم با آرامش ذهن و موفقیت دانشجویان در عبور موفق از شرایط بحرانی فعلی ناشی از کرونا شود.

فصل امتحانات همیشه با استرس و نگرانی‌ها برای دانشجویان همراه بوده؛ اما امسال این نگرانی‌ها با شیوع بیماری کرونا دوچندان شده است. در این بین نقش خانواده‌ها و همکاری آنان با دانشگاه می‌تواند موجب ایجاد فضایی توأم با آرامش ذهن و موفقیت دانشجویان در عبور موفق از شرایط فعلی شود.

یوسف گرجی روانشناس، فهیمه نامدارپور مشاور خانواده و بتول امین جعفری جامعه‌شناس و مددکار اجتماعی در وبیناری دوساعته که به ابتکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برای دانشجویان و خانواده آنان برگزار شد به تبیین دغدغه‌های فکری این روزهای خانواده‌ها و دانشجویان پرداختند.

گرجی در این وبینار با توجه به رسالت پرورشی دانشگاه در کنار وظایف آموزشی و پژوهشی به‌ضرورت وجود داشتن حس خوب و احساس خوب بودن پرداخت و گفت: «رضایتمندی از وضعیت جسمی، روانی و اجتماعی و توانایی ایجاد و نهادینه کردن آن در درون افراد موجب ایجاد احساس خوب بودن می‌شود.»

وی افزود: «مجموعه رفتارهای ما در خدمت حس خوب بودن ماست و برای دستیابی به آن لازم است که توجه خود را از خاطرات و نگرانی‌های منفی گذشته تغییر داده و قصه زندگی خود به سوی تجارب مثبت زندگی بازتعریف کنیم.»

گرجی نگرانی خانواده‌ها و دانشجویان از شیوع بیماری کرونا را امری مسلم و پذیرفته شده دانست و گفت: «با این وجود شیوع این بیماری فرصت‌های مناسب و تجربه‌های مفیدی را نیز به ما داد که لازم است در زندگی همه جنبه‌های مثبت، منفی و خنثی یک رویداد تهدید‌آمیز را ببینیم و نسبت به آن واقع‌گرا باشیم.»

در کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان انجام شد؛ تصویب راه‌اندازی گروه پژوهشی «دین، مشاوره و روان درمانی»

تشکیل و راه‌اندازی گروه پژوهشی «دین، مشاوره و روان درمانی» توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد …