تماس با دانشگاه : 14-33660011-031    فاکس : 33660088-031
Language : FA |
خانه / اطلاعیه های مهم / اصلاحیه دروس ارائه شده برای تابستان سال تحصیلی ۹۹-۹۸

اصلاحیه دروس ارائه شده برای تابستان سال تحصیلی ۹۹-۹۸

تذکر مهم : دانشجوی گرامی قبل از انتخاب واحد  و مطالعه لیست دروس ارائه شده  دوره تابستان  ۹۹-۹۸ ،  لازم است موارد ذیل را بصورت کامل مطالعه فرمائید:

با توجه به بحران کرونا ، کلاسها و امتحان های دوره تابستان بصورت مجازی( آنلاین) برگزار می گردد.

فقط دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می توانند در دوره تابستان انتخاب واحد داشته باشند .

اخذ دروس در تابستان برای دانشجویان مقطع کارشناسی  ناپیوسته رشته آموزش و پرورش ابتدائی برابر مفاد دفترچه آزمون الزامی است و در صورت عدم انتخاب واحد ، دانشجو ملزم به اخذ مرخصی می باشد .

حداکثر واحد انتخابی دوره تابستان ۸ واحد  است. اخذ دروس  وصایای امام خمینی (ره )  و روخوانی قرآن کریم مازاد بر ۸  واحد در تابستان بلا مانع است .

برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با حداکثر ۱۰ واحد فارغ التحصیل می شوند ، اخذ ۱۰ واحد بلامانع است . ضمناً اخذ دروس وصایای امام خمینی (ره) و روخوانی قرآن کریم مازاد بر ۱۰ واحد در تابستان امکان پذیر نیست .

دانشجویان گرامی ممکن است تا زمان شروع انتخاب واحد ، توسط مدیران محترم گروههای آموزشی در بعضی از دروس ارائه شده ، تغییراتی شامل ( نام استاد درس ، ساعت کلاس ، تاریخ امتحان ، ساعت شروع امتحان ، ارائه درس جدید ، حذف دروس ارائه شده و ) صورت بگیرد.  لذا قبل از شروع زمان انتخاب واحد  (طبق زمانبندی اعلام شده در سامانه دانشجویی  )  مجدداً نسبت به بررسی دروس ارائه شده  اقدام نمائید.

تشکیل کلاس درس مشروط به رسیدن به حد نصاب لازم است.

مدارک لازم برای دانشجویان مهمان:

۱- معرفی نامه رسمی از دانشگاه مبدأ

۲-تصاویر شناسنامه و کارت ملی

۳- یک قطعه عکس ۴*۳

۴- تکمیل فرم مهمانی و اخذ شماره دانشجوئی و کلمه عبور جهت انجام انتخاب واحد بصورت اینترنتی

شهریه  :

جهت انتخاب واحد ،  دانشجو باید ابتدا با توجه به تعداد واحدی که می خواهد اخذ نماید ، مبلغ شهریه ثابت  دوره تابستان (  تا حداکثر ۶ واحد درسی یک دوم شهریه ثابت به علاوه شهریه متغیر و برای بیش از ۶ واحد دو سوم شهریه ثابت به علاوه شهریه متغیر هر واحد درسی ) را  از طریق سامانه دانشجویی خود قسمت امورشهریه- پرداخت الکترونیکی (پرداخت اینترنتی)  پرداخت نماید . لذا ازمراجعه حضوری به حسابداری دانشجویی جهت پرداخت شهریه جداً خودداری گردد .

صندوق رفاه دانشجویی :

دانشجویانی که به حسابداری دانشجویی و صندوق رفاه بدهی معوق  داشته باشند امکان انتخاب واحد  را نخواهند داشت.

دانشجو می بایست از طریق سامانه دانشجویی قسمت صندوق رفاه دانشجویی ( پرداخت اقساط وام)، اقساط خود را پرداخت و به روز  نماید و نیازی به مراجعه حضوری به دانشگاه نمی باشد.

انجام کلیه خدمات دانشجویی از قبیل اخذ تائیدیه انتخاب واحد ، برنامه هفتگی ، برنامه امتحانی ، گواهی اشتغال به تحصیل و… منوط به نداشتن بدهی و تسویه حساب مالی با حسابداری دانشجویی و نداشتن اقساط معوق به صندوق رفاه دانشجویی می باشد.

زمان بندی انتخاب واحد :

دانشجویان می‌توانند جهت اطلاع از زمان انتخاب واحد و حذف و اضافه ، پس ازورود به سامانه دانشجویی در منو «انتخاب واحد» ، قسمت « برنامه زمانی انتخاب واحد » تاریخ و ساعت انتخاب واحد را مشاهده نمایند. لازم به ذکراست که زمان انتخاب واحد  هردانشجو تنها درمحدوده زمانی اعلام شده می باشد و پس از آن امکان انتخاب واحد وجود نخواهد داشت.

چنانچه برای دانشجویی زمانبندی مشخص نشده است ، سریعاً جهت بررسی وایجاد زمان انتخاب واحد به اداره آموزش مراجعه یا با  شماره داخلی ۲۴۴۷ و ۲۲۹۹ تماس بگیرد. مدت زمان مجاز هر دانشجو برای انتخاب واحد از زمان شروع ۹۰ دقیقه می‌باشد.

چنانچه دانشجو در زمان تعیین شده موفق به انجام انتخاب واحد نشود، در زمان آزاد یعنی از ساعت ۱۷ لغایت ۲۲ همان روز می تواند نسبت به انتخاب واحد اقدام نماید.

تذکر : چنانچه  در زمانهای مذکور انتخاب واحد انجام نشود ، آخرین فرصت برای انتخاب واحد روز یکشنبه ۲۹ تیر از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۲ شب می باشد.

مقررات آموزشی و انتخاب واحد :

مسئولیت انتخاب واحد و رعایت مقررات آموزشی از جمله  پیش نیاز و هم نیاز ، سقف مجاز انتخاب واحد و …. بر عهده دانشجو می باشد . چنانچه دانشجو درزمان انتخاب واحد، در ثبت دروس و انتخاب واحد ، مقررات آموزشی و سقف مجاز تعداد واحد را رعایت ننماید و یا رعایت پیش نیاز و همنیاز را نداشته  باشد ، درس یا دروس دانشجو حذف خواهد شد و شهریه پرداخت شده ، مسترد  نخواهد شد . لذا لازم است دانشجویان از طریق وب سایت دانشگاه قسمت آموزش   بخش چارت کلی دروس به تفکیک رشته ومقطع ، سرفصل رشته تحصیلی خود بر اساس سال ورود را اخذ ، آن را مطالعه و بر اساس آن اقدام نماید.

طبق بخشنامه شماره ۹۸۰۰/۸۶/۴۲ مورخ ۲۱/۱۱/۸۶ دانشجویان مجاز به اخذ بیش از یک درس نظری (۲ واحد) از دروس عمومی معارف دریک نیمسال تحصیلی نمی‌باشند لذا در صورت عدم رعایت، دروس مازاد بر یک درس دانشجو حذف و شهریه مسترد  نمی‌گردد.

طبق بخشنامه شماره ۶۵۵۳۸/۳۰ مورخه ۱۴/۱۰/۹۸ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی رشته گرایش هایی که دارای درس اختیاری می باشند و در بین واحدهای درسی باقیمانده دانشجو ، درس اختیاری دو واحدی وجود داشته باشد ، گذراندن درس آشنائی با مبانی دفاع مقدس الزامی است

اصلاحیه لیست دروس تابستان ۹۹-۹۸

اداره کل آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

رزمایش کمک های مومنانه ، تهیه ۱۱۰ بسته معیشتی جهت خانواده های آسیب دیده از بیماری کرونا