نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / اخبار دانشگاه واحد خمینی شهر / کسب مقام پنجم تیم Golden Gate در اولین دوره مسابقات سازه های ماکارونی جشنواره بین المللی اروند اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ دانشگاه اصفهان

مسابقه سازه های ماکارونی جشنواره بین المللی اروند برای اولین بار در کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان و انجمن کشوری سازه های ماکارونی ایران خرپا برگزار شد.

این مسابقه در سه گرایش بصورت زیر برگزار شد:

راندمان دهانه ۴۵ سانتی متری دانشجویی

راندمان دهانه ۴۵ سانتی متری دانش آموزی

سنگین دهانه ۱ متر دانشجویی

این مسابقه پذیرای ۴۰۰ شرکت کننده از ۲۳ استان و ۷ کشور خارجی در قالب بیش از ۱۰۰ تیم بود.

تیم واحد خمینی شهر  با عنوان Golden Gate  در گرایش سازه سنگین با تعداد یک سازه شرکت کرد و در بین تیمهای قدرتمند از سراسر کشور موفق به کسب مقام پنجم  شد.سابقه سازه های ماکارونی جشنواره بین المللی اروند برای اولین بار در کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان و انجمن کشوری سازه های ماکارونی ایران خرپا برگزار شد.